Display Advertising voor meer naamsbekendheid

Bekend maakt bemind. Je wilt graag dat mensen die gezocht hebben naar een product of een dienst op een later moment aan jou denken. En als ze je al kennen, wil je dat ze aan je terugdenken. Met Display Advertising kan je een online reclamecampagne opzetten die de juiste mensen aanspreekt. Dit heet ook wel banneren in het inhoudsnetwerk van Google. We zetten de campagne zó op dat alleen de mensen waar je iets aan hebt de reclame zien en je dus alleen betaalt voor nuttige bezoekers.

Meer naamsbekendheid en bezoekers

De banners die we ontwikkelen verschijnen op websites die hetzelfde thema hebben als de reclame. Dat wil zeggen dat de reclames op een logische, handige plek verschijnen. Ook kunnen we een selectie van websites maken waar de reclame op getoond gaat worden. Mensen kunnen direct doorklikken naar je website. Zelfs als ze niet doorklikken, is Display Advertising goed voor je naamsbekendheid. Mensen zien je namelijk op de plek waar ze graag komen.

Display Advertising en Remarketing

Niet elke bezoeker gaat meteen over tot een conversie, zoals het bestellen van een product of het aanvragen van een brochure. Zijn bezoekers al op je website geweest, hebben ze allerlei dingen bekeken, maar zijn ze zonder te kopen weer vertrokken? Dan kunnen we via advertenties de producten nogmaals tonen. Dit heet remarketing. Dankzij Display Advertising komen een hoop mensen alsnog terug om te kopen.