Facebook kennissessie: hoe haal je rendement uit Facebook?

Op woensdag 29 oktober organiseert Zeo een gratis Facebook kennissessie. Tijdens deze sessie geven we je inzicht in de succesfactoren van Facebook, laten we je zien hoe Zeo je kan helpen bij het opbouwen van een actieve fanbase én bespreken we de effectiviteit van Facebook advertenties en actietabs.

Wat staat er op het programma?

  • Waarom moet je als onderneming actief zijn op Facebook?
  • Wat kun je praktisch doen om meer interactie te creëren?
  • Wat zijn de laatste ontwikkelingen binnen Facebook?
  • Hoe zet Zeo een succesvolle Facebook campagne op?
  • Wat is de kracht van Adverteren via Facebook?

Voor wie?

Weet je als ondernemer of marketing manager dat je iets wilt doen met Facebook, maar weet je niet waar te beginnen? Wil je weten hoe je Facebook succesvoller kunt inzetten binnen je bedrijf? Ben je benieuwd wat Zeo voor je kan betekenen op dit vlak?

Dan biedt deze kennissessie uitkomst! De sessie wordt gegeven door Timo Fleer (Social Media specialist bij Zeo) en vindt plaats op ons kantoor in Utrecht. Je bent welkom vanaf 13:30 uur. De sessie start om 14:00 uur en duurt ongeveer tot 16:30 – 17:00 uur met aansluitend een borrel én natuurlijk de gelegenheid om ál jouw Facebook vragen te stellen!

Inschrijven

Ben je nieuwsgierig en wil je er graag bij zijn? Schrijf je dan in via het formulier aan de rechterzijde van deze pagina. Wees er snel bij! De ervaring leert dat deze kennissessie snel vol zit. Schrijf je alleen in als je zeker weet dat je kunt komen!

Mocht je niet kunnen op de beschikbare data, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We houden je dan op de hoogte van nieuwe data!