SEO kennissessie: hoe kom je hoger in Google?

Met bijna dagelijkse aanpassingen in het Google algoritme wordt hoger scoren in de zoekmachine steeds moeilijker. Wil je weten welke factoren écht belangrijk zijn? Donderdag 30 oktober organiseren we bij ons op kantoor een gratis SEO kennissessie! Tijdens deze sessie geven we je inzicht in de belangrijkste basisprincipes voor website optimalisatie voor Google.

Wat staat er op het programma?

  • De meest recente Google updates: wat zijn de spelregels?
  • Om welke SEO-aanpak vragen de spelregels van Google?
  • Hoe zorg je voor meer gratis bezoekers naar je website?
  • Hoe bepaal je op welke zoektermen je optimaliseert?
  • Welke concrete acties zorgen voor hoge(re) posities?

Voor wie?

Ben je als ondernemer of marketing manager niet tevreden over de organische vindbaarheid van je website of webshop? Kun je wel wat hulp gebruiken bij SEO? Ben je benieuwd wat Zeo voor je kan betekenen op dit vlak?

Dan biedt deze kennissessie uitkomst! De sessie wordt gegeven door Sjoerd van Geelen (SEO-specialist bij Zeo) en vindt plaats op ons kantoor in Utrecht. Je bent welkom vanaf 13:30 uur. De sessie start om 14:00 uur en duurt ongeveer tot 16:30 – 17:00 uur met aansluitend een borrel én natuurlijk de gelegenheid om ál jouw SEO-vragen te stellen!

Inschrijven

Ben je nieuwsgierig en wil je er graag bij zijn? Schrijf je dan in via het formulier aan de rechterzijde van deze pagina. Wees er snel bij! De ervaring leert dat deze kennissessie snel vol zit. Schrijf je alleen in als je zeker weet dat je kunt komen!

Mocht je niet kunnen op de beschikbare data, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We houden je dan op de hoogte van nieuwe data!