Social Media Marketing: strategie, design én beheer

Ontwikkeling Social Media strategie

We helpen met het ontwikkelen van een praktische Social Media Marketing strategie.

Veel ondernemers weten dat ze ‘iets’ willen doen met Social Media Marketing, maar waar vind je zo’n Social Media plan? Klanten bevinden zich tegenwoordig op Facebook, delen hun ervaringen op Twitter en netwerken via LinkedIn. De vraag is alleen waar je moet beginnen en hoe je effectief gebruik kan maken van de mogelijkheden die deze netwerken bieden. Wij doen het onderzoeks- en analyse gedeelte van het werk en gaan samen met je aan de slag om een Social Media strategie op te zetten die past bij je bedrijf, kennisniveau en agenda.

Designen van sociale netwerken

We helpen met het designen en instellen van je Social Media pagina’s.

Net zoals het uiterlijk van je website er toe doet, wil je ook dat je Facebook pagina, je Twitter profiel en je Google+ account dezelfde professionele look hebben. Wij helpen je hiermee en zorgen ervoor dat je sociale media accounts dat ‘wow-effect’ krijgen.

Social Media Marketing – Het beheer

We helpen met updaten, monitoren en optimaliseren van je Social Media accounts.

Het bijhouden van Social Media accounts voor je bedrijf kost vaak meer moeite en tijd dan je vooraf inschat. En deze tijd heb je misschien niet. Wij zitten er met onze neus bovenop en zorgen ervoor dat je social media accounts up-to-date blijven door regelmatig strategische updates te plaatsen en de activiteit te monitoren.