Hoog in Google dankzij zoekmachine optimalisatie

Om je producten of diensten te kunnen verkopen moet je opvallen. Search Engine Optimisation (SEO), oftewel zoekmachine optimalisatie, is eigenlijk niets meer dan dat: opvallen! Als mensen zoeken, wil je bovenaan in Google in de zoekresultaten staan, niet pas op pagina 10. Maar daar moet je wel wat voor doen. Zeo heeft als Online Marketing bureau jarenlange ervaring met zoekmachine optimalisatie. We weten hoe we van de werking van de zoekmachines gebruik kunnen maken om het beste resultaat te krijgen!

Zoekmachine optimalisatie strategie

Als uitgangspunt voor zoekmachine optimalisatie zetten we een strategie voor je op. We geven je website een uitgebreide SEO-check, waarbij we kijken waar op inhoudelijk en technisch vlak kansen liggen om je organische vindbaarheid te verbeteren. We zoeken uit welke zoektermen het beste bij je onderneming passen en het meeste rendement opleveren. De inhoud en de opmaak van je site moeten perfect samenwerken met de zoekmachines. Dit betekent dat de pagina’s unieke inhoud bevatten en dat de metadata aan de achterkant van de website kloppen. Ook hierin geven we advies, wat resulteert in een complete SEO-strategie.

Zoekmachine optimalisatie in de praktijk

Met het doorvoeren van de zoekmachine optimalisatie strategie wordt je website hoger ingeschaald door zoekmachines en gaat de vindbaarheid erop vooruit. Dat betekent niet dat je klaar bent. Zoekmachine optimalisatie is namelijk een doorlopend proces, wat bestaat uit aanpassingen aan metadata, content en website, technische aanpassingen, bijhouden van de ontwikkelingen in het Google algoritme en het verbeteren van je linkprofiel door het aanvragen van relevante links. Wij helpen je graag met het in praktijk brengen van je zoekmachine optimalisatie!

Onze klanten weten dat het werkt, bekijk onze referenties. Wil je meer weten over een website Analyse? Of neem dan direct contact met ons op!