Schrijf als een baas.

“Content is king.” Hij wordt onderhand afgezaagd maar dat doet aan het belang niets af. Goede content zorgt ervoor dat je site goed gevonden wordt, dat je bezoekers beter hun weg kunnen vinden op je site en dat je je boodschap in alle kanalen consistent en pakkend overbrengt.

Modules

Conversieoptimalisatie

Weet de bezoeker de weg wel te vinden op jouw website? Hoe is de structuur, kan de vormgeving beter en is de content krachtig genoeg?
1 dag, € 545 excl. BTW

Contentcreatie

Regelmatig nieuwe productomschrijvingen, wervende teksten en mooie afbeeldingen maken je site boeiend en levendig. Maar hoe maak je deze content?
1 dag, € 545 excl. BTW

Magento shop beheren basis

Hoe beheer je je Magento shop zodat je categorieën en producten er goed en gestructureerd op staan en je klant een zo prettig mogelijke beleving heeft? Ook voor Magento 2.
2 dagen, € 1395 excl. BTW

Magento shop beheren gevorderd

Haal het beste uit je webshop. Stel alle details perfect in, leer alles over regels en andere geavanceerde instellingen.
2 dagen, € 1595 excl. BTW

WordPress site beheren

Wat is er allemaal mogelijk met je WordPress site? Breng structuur aan en zorg ervoor dat hij aansluit bij je online marketing-campagne.
1 dag, € 695 excl. BTW

Training op maat

We stellen speciaal voor jouw situatie een trainingsprogramma samen met modules uit alle opleidingsgebieden. De training kan zonder meerkosten door collega’s worden bijgewoond.
€ 1395 excl. BTW per dag

Kom langs voor een goed gesprek en goede koffie.

Je bent welkom op de Vleutenseweg 386, 3532 HW in Utrecht. Parkeren kan gratis in onze parkeergarage. Stel hiervoor op je navigatie ‘Soembawahof, Utrecht’ in.

Blijf op de hoogte!

Mis met de nieuwsbrief van Zeo nooit meer een blog, webinar of nieuwsartikel. Vul hier je e-mailadres in.

Neem contact op.