Geschreven door nathalie op

Waarom nú starten met Facebook?

Facebook is hét platform voor bedrijven om te laten zien dat ze geïnteresseerd zijn in hun klanten. Bedrijven spelen hier vaak slim op in met een bedrijvenpagina, waar ze met foto’s en statusupdates hun passie laten zien en luisteren naar klanten. Mensen reageren hier op je bedrijf en op elkaar. Met hoe meer mensen je ‘in gesprek bent’, hoe beter. Aankoopbeslissingen worden namelijk steeds vaker genomen op basis van aanbevelingen van vrienden. Met Facebook kun je klanten dus inzetten als ambassadeurs!

Facebook Adverteren slim inzetten

Adverteren op FacebookOm je klanten in te zetten als ambassadeur moet je zorgen voor zoveel mogelijk fans die je berichten kunnen zien. Dé manier om dit te bereiken is het inzetten van Facebook Adverteren. Hiermee kun je berichten of acties aan mensen laten zien, ook als ze nog geen fan zijn. Dit maakt Adverteren op Facebook dé ideale manier om je marketingbereik uit te breiden. Facebook adverteren biedt de mogelijkheid om heel specifiek te bepalen welke mensen deze berichten te zien krijgen.

Adverteren op Facebook: de voordelen

  1. De kosten per klik zijn laag, zeker als je het vergelijkt met adverteren via zoekmachines of rechtstreeks adverteren op websites.
  2. Door Adverteren op Facebook slim in te zetten voor je Facebook acties, genereer je meer likes.
  3. Facebook acties en Facebook tabs kun je slim promoten met Adverteren op Facebook.
  4. Je vergroot je naamsbekendheid door jezelf vaak te laten zien aan potentiële doelgroepen.
  5. Uiteindelijk kun je Adverteren op Facebook inzetten om opbrengsten te genereren voor je bedrijf doordat je van ‘likes’ leads maakt.

Zeo en Adverteren op Facebook

Bij Zeo houden we ons naast zoekmachinemarketing en het bouwen van websites bezig met Social Media marketing. We werken niet alleen aan Facebook strategie voor klanten, maar we maken ook Facebook tabs en we zetten steeds vaker Facebook adverteren in. Ook voor een Facebook ontwerp kun je contact met ons opnemen. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen in Adverteren op Facebook en wat de kosten hiervan zijn? Neem dan contact met ons op via 030 711 5555 of via het contactformulier.

| | |

Geef een reactie