Emotioncard

Emotioncard kwam bij ons om een nieuw product in de markt te zetten. Met zogenaamde videokaarten willen zij de markt voor wenskaarten veranderen. Je kunt een video uploaden die op de kaart wordt gezet en zo kunnen mensen elkaar verrassen. De traditionele wereld komt samen met nieuwe techniek.

Wat heeft Zeo gedaan?

Voor Emotioncard moest er een platform komen waarbij content erg belangrijk is. Ook gebruiksgemak staat hoog in het vaandel. Er is in dit geval gekozen voor een WordPress site met WooCommerce, waarmee je van WordPress een webshop maakt. Door deze combinatie kan er optimaal gebruik worden gemaakt van de simpele interface van WordPress. Met een mooie Fancy Editor kan de klant de kaart geheel zelf ontwerpen met eigen afbeeldingen, teksten en natuurlijk de video. Daarnaast helpt Emotioncard de klant ook al een stukje op weg door voorbedachte kaarten aan te bieden waardoor de klant niet alles meer zelf hoeft te doen.

Neem een kijkje op de site van Emotioncard.nl

Kom langs voor een goed gesprek.

Of een lekkere bak koffie. Of allebei! Je bent welkom op de Vleutenseweg 386, 3532 HW in Utrecht. Parkeren kan gratis in onze parkeergarage. Stel hiervoor op je navigatie ‘Soembawahof, Utrecht’ in. Tot snel!

Blijf op de hoogte!

Mis met de nieuwsbrief van Zeo nooit meer een blog, webinar of nieuwsartikel. Vul hier je e-mailadres in.

Neem contact op.