Acculand.nl

Daveco Accuverkoop uit Werkendam kreeg steeds meer moeite de concurrentie voor te blijven. En helaas zagen ze ook de verkopen langzaam teruglopen hierdoor. De eigenaren van Daveco kwamen in contact met Zeo, maar lieten eigenlijk weten geen fan te zijn van online marketing. Als het aan hen lag doen ze het liefst alle verkopen, inclusief kletspraatje en goed advies, letterlijk over de toonbaak. Echter zag Daveco ook in dat ze niet achter konden blijven op de naderende concurrentie.

Onze werkwijze

Onze webstudio is voor Daveco aan de slag gegaan en maakte een Magento Webshop. Terwijl er aan de website werd gewerkt, heeft het online marketing team zich ingezet om de online campagnes op te zetten en vorm te geven. Toen de website live stond, konden deze campagnes dan ook gelijk gaan draaien. We zijn gestart met Google Search campagnes en hebben de online marketing al snel uitgebreid met Google Shopping campagnes.

Optima-Accu

Het resultaat

Na twee maanden is www.acculand.nl 100 conversies via de Google Search campagne rijker en draait er een stormlopende Google Shopping campagne met minimaal één conversie per dag tegen kosten per conversie van slechts € 5, –

De eigenaren van Acculand.nl vroegen gekscherend of we de online campagnes niet even konden onderbreken. Want al die bestellingen zorgen wel voor vele overwerkuren in de winkel.

Logo-Acculand

Kom langs voor een goed gesprek en goede koffie.

Je bent welkom op de Vleutenseweg 386, 3532 HW in Utrecht. Parkeren kan gratis in onze parkeergarage. Stel hiervoor op je navigatie ‘Soembawahof, Utrecht’ in.

Blijf op de hoogte!

Mis met de nieuwsbrief van Zeo nooit meer een blog, webinar of nieuwsartikel. Vul hier je e-mailadres in.

Neem contact op.