Acculand.nl

Acculand is de webshop van Daveco Accuverkoop. Het bedrijf uit Werkendam zorgt er al ruim vijf jaar voor dat klanten eenvoudig en snel online de juiste accu weten te vinden en gemakkelijk kunnen bestellen. Acculand merkte dat ze in de loop van de jaren steeds meer moeite kregen om de concurrentie voor te blijven. En als gevolg hiervan zagen ze helaas ook langszaam het aantal online verkopen teruglopen.

De eigenaren van Daveco kwamen in contact met Zeo om over online marketing en een bijbehorende gemoderniseerde webshop te praten. Zo begon een mooie samenwerking tussen Daveco en Zeo.

Onze werkwijze

De webstudio van Zeo is voor Daveco aan de slag gegaan en maakte een ztrakke Magento webshop voor Acculand. Terwijl er hard aan de website werd gewerkt, heeft het online marketing team zich ingezet om de online campagnes op te zetten en vorm te geven. Het voordeel van aan beide projecten tegelijk werken is dat toen de nieuwe website live ging, alle online marketing campagnes ook gelijk konden draaien! Zeo is gestart met verschillende Google Search campagnes en we hebben de online marketing al snel uitgebreid met succesvolle Google Shopping campagnes.

Optima-Accu

Het resultaat

Na twee maanden is www.acculand.nl 100 conversies via de Google Search campagne rijker en draait er een goed converterende Google Shopping campagne met minimaal één conversie per dag tegen kosten per conversie van slechts € 5, –

De campagnes zorgen voor een stabiele groei voor Acculand.

Logo-Acculand

Kom langs voor een goed gesprek.

Of een lekkere bak koffie. Of allebei! Je bent welkom op de Vleutenseweg 386, 3532 HW in Utrecht. Parkeren kan gratis in onze parkeergarage. Stel hiervoor op je navigatie ‘Soembawahof, Utrecht’ in. Tot snel!

Blijf op de hoogte!

Mis met de nieuwsbrief van Zeo nooit meer een blog, webinar of nieuwsartikel. Vul hier je e-mailadres in.

Neem contact op.