Onze werkwijze

CADkoop zag de hoeveelheid verkeer naar de website flink afnemen. De concurrentie online nam toe met als gevolg dat de kosten per klik in AdWords stegen. Onze uitdaging was om de omzetgroei voort te zetten. Door het inzetten van Google Shopping, AdWords en Remarketing wisten we de consument weer naar CADkoop toe te trekken tegen veel aantrekkelijkere klikkosten. Met een Display Advertising campagne is aan de naamsbekendheid gewerkt. Naast de online marketing hebben we ook een nieuwe Magento webshop gebouwd voor CADkoop. Een overzichtelijke, gebruiksvriendelijke webshop waar de consument gemakkelijk kan bestellen. Dat hebben we teruggezien in de statistieken!

Het resultaat

Ondanks de aanhoudende concurrentie de omzetgroei voort kunnen zetten met behoud van ROAS (Return On Advertisement Spent) boven de 500%.

CADKoop

Kom langs voor een goed gesprek.

Of een lekkere bak koffie. Of allebei! Je bent welkom op de Vleutenseweg 386, 3532 HW in Utrecht. Parkeren kan gratis in onze parkeergarage. Stel hiervoor op je navigatie ‘Soembawahof, Utrecht’ in. Tot snel!

Blijf op de hoogte!

Mis met de nieuwsbrief van Zeo nooit meer een blog, webinar of nieuwsartikel. Vul hier je e-mailadres in.

Neem contact op.