FDBCK

Bij FDBCK maken ze leuke, positieve producten. De opbrengst gaat naar het World Food Programme. Bij elk FDBCK product zie je precies hoeveel schoolmaaltijden je doneert. Zo zorgt elke verkochte kaart voor 1 schoolmaaltijd, elke verkochte tas voor 20 en elk verkocht Good Food Book voor maar liefst 40 schoolmaaltijden. Die maaltijden gaan via het WFP naar schoolkinderen in Malawi, een van de armste landen ter wereld. Het WFP is de grootste humanitaire organisatie van de Verenigde Naties. Wist je dat het WFP elk jaar 20 miljoen kinderen in 60 verschillende landen helpt? Met eten en onderwijs kunnen we kinderen een kans geven op een betere toekomst!

Wat heeft Zeo gedaan?

Wij hebben geholpen met het optuigen van een Magento om op deze manier de verkopen direct aan de man te kunnen brengen. Het is een goed doel en helpen dan ook graag om op deze manier kinderen in Malawi te helpen aan een maaltijd. Door een goede samenwerking kunnen we zorgen dat er elke keer weer vele maaltijden naar Malawi gestuurd kunnen worden. Op een betere toekomst voor deze kinderen!

Neem een kijkje op de site van Fdbck.nl

Kom langs voor een goed gesprek.

Of een lekkere bak koffie. Of allebei! Je bent welkom op de Vleutenseweg 386, 3532 HW in Utrecht. Parkeren kan gratis in onze parkeergarage. Stel hiervoor op je navigatie ‘Soembawahof, Utrecht’ in. Tot snel!

Blijf op de hoogte!

Mis met de nieuwsbrief van Zeo nooit meer een blog, webinar of nieuwsartikel. Vul hier je e-mailadres in.

Neem contact op.