Onze werkwijze

We hebben een gehele online strategie opgezet om Fietsverzekering.nl in de markt te zetten. Bij een nieuw product is branding erg belangrijk. Via Display, YouTube, Gmail, Facebook en Instagram is een groot bereik gegenereerd onder de doelgroep. Door in Google aanwezig te zijn met een AdWords campagne is Fietsverzekering.nl vindbaar voor de doelgroep die op zoek is naar een fietsverzekering. Met Remarketing is Fietsverzekering.nl top-of-mind bij eerdere websitebezoekers die niet geconverteerd hebben.

Daarnaast hebben we landingspagina’s ontwikkeld om bezoekers vanuit de AdWords campagne op te laten landen. Dit werkt conversieverhogend.

Het resultaat

In het eerste jaar meer dan 90.000 bezoekers naar de website. Door kennis opgedaan uit campagne data is er eind 2015 een nieuw product toegevoegd dat beter aansluit op de behoefte van de doelgroep.

fietsverzekering_ipad

Kom langs voor een goed gesprek.

Of een lekkere bak koffie. Of allebei! Je bent welkom op de Vleutenseweg 386, 3532 HW in Utrecht. Parkeren kan gratis in onze parkeergarage. Stel hiervoor op je navigatie ‘Soembawahof, Utrecht’ in. Tot snel!

Blijf op de hoogte!

Mis met de nieuwsbrief van Zeo nooit meer een blog, webinar of nieuwsartikel. Vul hier je e-mailadres in.

Neem contact op.