GMW Advocaten

Het Haagse advocatenkantoor GMW helpt Nederlandse en buitenlandse bedrijven met juridische problemen. Daarnaast zetten zij zich in voor particulieren, semi-publieke organisaties, overheden en internationale instellingen. Vakbekwame advocaten voorzien in advies, procederen of via mediation. Met als doel ‘de beste oplossing voor u bereiken’.

Wat heeft Zeo gedaan?

Voorheen werkte GMW met een webbouwer die de huidige website in WordPress heeft gemaakt. De look and feel moest wat worden verfrist vanuit hetzelfde WordPress systeem. De organische vindbaarheid en conversie liepen echter achteruit.

Dat is de reden dat we een nieuwe website zijn gaan ontwikkelen. Omdat organische vindbaarheid en conversie niet alleen met look and feel te maken hebben, maar ook met techniek en structuur. Binnen de nieuwe website (een schone installatie) was veiligheid een zeer belangrijk issue (advocatuur en privacy). We zijn daarom ook overgestapt naar een veel betere hosting via Skyberate.

Voor die tijd hebben wij een analyse gemaakt en gekeken waar het probleem lag. De volgende vragen hebben we in het rapport meegenomen:

  • Waarom daalt het organisch verkeer?
  • Wat is er mis aan de website?
  • Hoe scoort de website van gmw.nl tov concurrenten?
  • Wat zijn de posities op belangrijkste zoektermen?
  • Wat is ons advies qua overgang naar nieuwe website

Neem een kijkje op de website van GMW

Kom langs voor een goed gesprek.

Of een lekkere bak koffie. Of allebei! Je bent welkom op de Vleutenseweg 386, 3532 HW in Utrecht. Parkeren kan gratis in onze parkeergarage. Stel hiervoor op je navigatie ‘Soembawahof, Utrecht’ in. Tot snel!

Blijf op de hoogte!

Mis met de nieuwsbrief van Zeo nooit meer een blog, webinar of nieuwsartikel. Vul hier je e-mailadres in.

Neem contact op.