Leatherlicious

Leatherlicious is een webshop met prachtige leren tassen en accessoires voor zowel vrouwen als mannen van Nederlandse topmerken. Dit is al het tweede design die we voor Leatherlicious hebben gemaakt. In 2013 hebben we de eerste shop gebouwd. In 2016 hebben we een vers design neergezet. Het aantal producten nam namelijk sterk toe en de site heeft ook veel meer functies gekregen door de professionalisering die Leatherlicious doorloopt.

Wat heeft Zeo gedaan?

Door de groei in het assortiment en het aantal klanten was het in 2016 tijd om de bestaande Magento shop in een nieuw jasje te steken. Het oude design en de structuur waren niet handig meer. Door de vernieuwing is er een heldere structuur die goed te navigeren is. Op deze manier kunnen de bezoekers snel en efficiënt de producten vinden waar ze naar op zoek zijn.

Neem een kijkje op de site van Leatherlicious.nl

Kom langs voor een goed gesprek.

Of een lekkere bak koffie. Of allebei! Je bent welkom op de Vleutenseweg 386, 3532 HW in Utrecht. Parkeren kan gratis in onze parkeergarage. Stel hiervoor op je navigatie ‘Soembawahof, Utrecht’ in. Tot snel!

Blijf op de hoogte!

Mis met de nieuwsbrief van Zeo nooit meer een blog, webinar of nieuwsartikel. Vul hier je e-mailadres in.

Neem contact op.