Ventilatieshop

Ventilatieshop is in een korte tijd flink gegroeid en groeit nu nog steeds constant. De omzet van Ventilatieshop kwam voornamelijk uit het organische verkeer maar de functionaliteiten van zijn oude systeem werden steeds meer een belemmering om verder te kunnen groeien. Magento was voor Ventilatieshop het platform om naartoe te gaan. In dit CMS kan Ventilatieshop verder groeien met alle mogelijkheden die een open source systeem kan bieden.

Wat heeft Zeo gedaan?

Het overstappen naar een nieuw systeem is altijd ingewikkeld. Welke functionaliteiten neem je over, wat moet erbij komen en welke laat je vervallen. En dan de ‘cold turkey’ van de schakelaar omzetten. Dit kan alleen als alle betrokkenen, zowel bij de bouwer als de klant, heel intensief samenwerken tijdens de ontwikkeling. Zo is de huidige webshop van Ventilatieshop dan ook tot stand gekomen.

Omdat Ventilatieshop zo hard groeit, is er continu behoefte aan doorontwikkeling. Op deze manier passen we elke paar weken wel iets aan. Dat doen we door om de week een webdeveloper op locatie bij de klant aan de site te laten werken. Dit helpt enorm bij de feeling en betrokkenheid van de kant van Ventilatieshop. De korte lijntjes, het elkaar inspireren – voor beide partijen een perfecte samenwerking.

Neem een kijkje op de site van Ventilatieshop.nl

 

Kom langs voor een goed gesprek en goede koffie.

Je bent welkom op de Vleutenseweg 386, 3532 HW in Utrecht. Parkeren kan gratis in onze parkeergarage. Stel hiervoor op je navigatie ‘Soembawahof, Utrecht’ in.

Blijf op de hoogte!

Mis met de nieuwsbrief van Zeo nooit meer een blog, webinar of nieuwsartikel. Vul hier je e-mailadres in.

Neem contact op.