Geschreven door Mariska van den Berg op

Op onze Twitteraccount @ZeoNL delen we dagelijks praktische online marketing tips, belangrijke ontwikkelingen en het laatste nieuws uit online marketing branche. Na positieve reacties op ons overzicht van de populairste tweets van mei 2012 presenteren we je hierbij de vijf populairste tweets van juni 2012, gebaseerd op het aantal kliks.

5. 7 Types social media content waarmee je je fans wegjaagt

Het verzinnen van content voor de sociale netwerken waarop je bedrijf actief is, kan voor velen vaak erg lastig zijn. Wanneer je dan ook nog eens de angst hebt iets verkeerds te posten wordt het helemaal een zware taak. Gelukkig zet de blogpost waar we in deze tweet naar linkten veelgemaakte fouten op een rijtje. Dan hoef je je daarover in ieder geval niet meer druk te maken! 4. Hoe schrijf je een aandacht-trekkende blogpost-titel? Inclusief voorbeelden!

Het schrijven van een blogpost is één, het trekken van verkeer naar deze blogpost is een tweede. Welke rol speelt de titel in het succes van een blogpost en welke manieren zijn er om deze titel te optimaliseren? Dit artikel helpt je op weg!

3. Interessant onderzoek: Nederland negeert cookiewet massaal

Binnen de wereld van online marketing is het al een tijd lang een hot issue: de cookiewetgeving. Wat mag er wel? Wat mag er niet? Hoe los je dit op zonder verlies in bezoekers en conversies? Allemaal vragen die de gemoederen bij ons en ongetwijfeld bij vele andere marketingbureaus bezig houden. Maar wat blijkt nu uit onderzoek: het grootste deel  van de Nederlandse e-commercebedrijven wacht nog af tot ze écht iets moeten gaan doen.

2. Werken bij @ZeoNL als Internet Marketeer? Bekijk onze #vacature

Zeo groeit en daarom zijn we op zoek naar een Internet Marketeer! De vele kliks op deze tweet leverde al verschillende kandidaten op maar mocht je zelf nog op zoek zijn: neem vooral nog snel contact met ons op! Ondanks de financiële crisis groeit onze sector en ons bedrijf nog steeds hard en we nodigen je dan ook graag uit voor een kennismakingsgesprek!

1.  Van 1200 naar 4800 maandelijkse bezoekers door onze #SEO inspanningen. Lees de casestudy

Op ons blog publiceren we regelmatig casestudy’s. Hierin laten we zien wat het effect is van onze inspanningen. Onze SEO-specialist Derek Maaijen beschreef in deze casestudy hoe een Magento webshop na onze SEO-inspanningen 4 keer meer verkeer kreeg. Zeker een aanrader! Ben jij ook werkzaam of geinteresseerd in online marketing en kun je wel wat dagelijkse praktische tips gebruiken? Volg ons dan op Twitter!

| | |

Geef een reactie