Geschreven door Mariska van den Berg op

Zeo is dagelijks actief op Twitter. We delen daar praktische online marketing tips gericht op ondernemers en marketeers die graag hun kennis op peil willen houden. Maar welke van de tientallen tweets die we in oktober postten waren het populairst? Lees hieronder de vijf tweets die je zeker niet gemist mag hebben!

 

De tekst in de tweet spreekt al voor zich. Zulke blunders wil je natuurlijk voorkomen!

Op ons kantoor in Utrecht geven we regelmatig gratis kennissessies. In oktober ging deze kennissessie over Magento. En niet alleen de kennissessie zelf was drukbezocht, ook de foto die we tweetten werd veel bekeken! Ook een keer aanwezig zijn? In december houden we weer een Magento kennissessie!

 

Het leven van onze AdWords en SEO specialisten wordt voor een groot deel beinvloed door Google. Daarom is het af en toe wel eens fijn om achter meer weetjes van dit bedrijf te komen, zoals hun eerste tweet en hun speciale ‘Dog policy’ bijvoorbeeld!

 

De canonical tag. Wat is dat ook alweer? Als je het even niet meer weet ben je niet de enige. Vele anderen lazen namelijk ook het artikel over de canonical tag waar we naar linkten. Echt iets voor diehard SEO’ers!

 

Stel, je wilt zelf een AdWords campagne op gaan zetten. Waar moet je dan allemaal op letten? In deze blogpost legt één van onze AdWords specialisten uit welke stappen belangrijk zijn om te doorlopen voordat je van start gaat. Sta jij bij alle genoemde stappen stil? Op zoek naar meer praktische online marketing tweets? Volg ons dan ook op Twitter!

| | |

Geef een reactie