Geschreven door Mariska van den Berg op

Ook in september werden er op onze Twitter-account @ZeoNL weer vele praktische tips en artikelen gedeeld! En net zoals we al eerder deden in mei, juni en juli laten we in deze blogpost de tweets zien die deze maand het meeste werden bekeken. Welke vijf tweets waren in september het populairst?

 

In augustus kondigde Google al aan dat het een nieuwe feature zou gaan uitrollen in de zoekmachine-resultaten, de Knowledge Graph. Hierbij krijgt de gebruiker rechts naast de reguliere zoekresultaten een aparte box te zien waarin aanvullende informatie over een zoekterm gegeven wordt. In september kondigde Google aan dat deze functie vanaf nu beschikbaar is voor iedere gebruiker die zijn Google profiel op Engels heeft staan. Heb jij er al mee geëxperimenteerd?

 

De gebruiksvriendelijkheid van je webshop of website is enorm belangrijk. Hoe vaak ben jij al afgehaakt tijdens een bestelproces omdat je een captch- code moest invoeren, de website traag laadde of er een ongewenste pop-up verscheen op je scherm? Om te voorkomen dat je jouw toekomstige klanten afschrikt, raden we je aan om deze lijst van 24 usability ergernissen door te nemen. Dat is niet alleen fijn voor de bezoekers op je website maar uiteindelijk ook voor je portemonnee!

 

Onze AdWords-specialisten zijn dag in dag uit bezig met het verbeteren van AdWords campagnes en zijn zeer geoefend in het verbeteren van kwaliteitsscores. In deze blogpost delen ze verschillende tips waarmee je de kwaliteitsscore van je AdWords campagne zelf ook kunt verhogen. Hiermee krijg je meer kliks op je advertenties én hoef je minder geld uit te geven per klik.

 

In september werd een icoon uit de internetwereld 30 jaar oud. Zelfs NU.nl schreef over hem. Weet jij wie we bedoelen?

 

Twitter voegde in september een nieuwe functie toe waarmee je je profiel nog meer kunt laten aansluiten op je eigen (huis)stijl: de header. Op je profielpagina komt deze header boven je tweets te staan. Heb jij je account al gepersonaliseerd? Op zoek naar meer praktische online marketing tweets? Volg ons dan ook op Twitter!

| | |

Geef een reactie