Conversie optimalisatie

  • Online marketing bureau utrecht

Met slimme aanpassingen op je website, is het mogelijk om méér conversies te behalen met hetzelfde marketingbudget. Aanpassingen hebben betrekking tot kleur, tekst, beeld (stilstaand en bewegend) en technische onderdelen.

Haal meer uit je website!

Conversies leiden tot omzet. In een webshop is dat een hard conversiedoel, op andere websites kan een informatieaanvraag tot omzet leiden. Hoe hoger het conversiepercentage van je website, hoe hoger het rendement op je bezoekers. Als je nog nooit gericht aan conversie optimalisatie hebt gedaan, is de kans op verbetering groot. “Als het conversiepercentage stijgt van 3% naar 4%, stijgt je omzet met maar liefst 33%!”.

Hoe pakken wij conversie optimalisatie aan?

Wil je het maximale resultaat uit je website halen, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Wij helpen je met analyseren en optimaliseren om meer omzet uit je website te halen:

  • Complete doorlichting van het conversieproces.
  • Check door online specialisten uit 5 disciplines.
  • Overzichtelijk rapport met praktische verbeterpunten.
  • Visuele voorbeelden van verbeteringen.

Met onze praktische conversie optimalisatie aanpak kun je dus direct aan de slag! Onze klanten weten dat het werkt, bekijk onze referenties. Benieuwd naar wat wij voor de conversie op jouw website kunnen betekenen? Plan vrijblijvend een afspraak met Jane de Ridder in.

Benieuwd waar jouw online groeimogelijkheden liggen?

Wij brengen graag jouw mogelijkheden in kaart om online te groeien. Onze analyse laat zien waar jouw kansen liggen op bewezen maar óók nieuwe kanalen. Vraag hier de GRATIS analyse aan!