Display Advertising

  • Online marketing bureau Utrecht

Met display advertising bereik je jouw doelgroep heel gericht in alle fasen van het online koopproces. We laten je doelgroep de juiste boodschap op het juiste moment zien. Dit leidt tot een grotere naamsbekendheid en een beter rendement op je online campagnes!

Online adverteren met succes

Met Display Advertising wordt er geadverteerd via online banners. Het doel hiervan is om producten of diensten bij de juiste ontvangers onder de aandacht te brengen. Het resultaat dat met online banners behaald wordt is, anders dan bij offline banners, eenvoudig te meten. Direct bijsturen is hierdoor eenvoudig. De banners kunnen zowel branding als performance gericht zijn. Een bekend voorbeeld van een performance campagne is dynamische remarketing. Hierbij wordt op basis van producten, die de gebruiker eerder heeft bekeken, dynamisch een banner gevuld en getoond.


Online adverteren uitbesteden aan ons heeft de volgende voordelen:

  • Persoonlijk contact met je eigen campagnemanager.
  • Elke dag campagne check en wekelijkse analyse en management.
  • Inzicht in resultaten door overzichtelijke rapportages.
  • Een gedreven team dat samen aan jouw online succes werkt.

Persoonlijke communicatie

Wij maken gebruik van DoubleClick Campaign Manager (DCM). Met dit netwerk van Google is het mogelijk om tegelijkertijd op duizenden websites en apps te adverteren. Daarnaast is het mogelijk om met real time bidding de juiste uiting op het juiste moment te tonen. De banner wordt afgestemd op de ontvanger om zo de hoogst haalbare awareness te bereiken. Wij helpen je met de integratie naar dit display netwerk.

Onze klanten weten dat het werkt, bekijk hier onze cases! Benieuwd wat wij voor jouw online campagnes kunnen betekenen? Wij denken graag met je mee. Plan vrijblijvend een afspraak in met Jane de Ridder.

Benieuwd waar jouw online groeimogelijkheden liggen?

Wij brengen graag jouw mogelijkheden in kaart om online te groeien. Onze analyse laat zien waar jouw kansen liggen op bewezen maar óók nieuwe kanalen. Vraag hier de GRATIS analyse aan!