Google Analytics

Google Analytics is een gratis tool van Google die inzicht geeft in je websitebezoekers. Het platform laat zien waar je bezoekers vandaan komen, welke pagina's ze bezoeken en waar ze op je website afhaken. De data in Google Analytics is geen doel op zich, maar draagt bij aan de doelen van je organisatie.

Inzicht in je bezoekers

Voor verschillende klanten hebben wij Google Analytics geïmplementeerd. Hierbij hebben we strategische doelen ingesteld waardoor er nog meer inzicht in de doelgroep wordt verkregen. Dit doen wij in combinatie met Google Tag Manager. Op basis van deze data kan de communicatie, functionaliteiten en structuur van de website worden aangepast. Dit alles om de gebruiksvriendelijkheid te verhogen. Het is een continue proces waar wij onze klanten graag bij ondersteunen.

Google Premier Partner

Als Google Premier Partner werken wij nauw samen met Google. Om partner te blijven dienen wij continue aan de hoogste kwaliteitseisen te voldoen. Zo zijn onze klanten er zeker van dat wij alleen de allerbeste service leveren.

Wij denken graag met je mee. Laten we om tafel gaan om de mogelijkheden en onmogelijkheden te bespreken. Plan vrijblijvend een afspraak met Jane de Ridder in.

Benieuwd waar jouw online groeimogelijkheden liggen?

Wij brengen graag jouw mogelijkheden in kaart om online te groeien. Onze analyse laat zien waar jouw kansen liggen op bewezen maar óók nieuwe kanalen. Vraag hier de GRATIS analyse aan!