Marketing automation

  • Marketing automation.

Marketing automation is een term die je vaak voorbij hoort komen. Marketing automation wordt voornamelijk ingezet voor gerichte en gestructureerde communicatie naar prospects en klanten. Een bekend voorbeeld: een aantal dagen na aankoop ontvangt de klant een e-mail met de vraag of hij het gekochte product wil reviewen. Het doel van de e-mail is de ontvanger nogmaals betrekken bij het product. Het uiteindelijke doel is de klant om te zetten in een loyale klant.

Verschillende manieren

Voor een optimaal effect is het belangrijk dat de mail op het juiste moment verstuurd wordt. Daarnaast moet de inhoud zeer relevant zijn. Marketing automation kan op veel verschillende manieren toe gepast worden. Wij denken graag met je mee. Laten we om tafel gaan om de mogelijkheden en onmogelijkheden te bespreken. Samen bekijken we welke mogelijkheden voor jouw webshop het meest zinvol en effectief zijn. Plan vrijblijvend een afspraak met Jane de Ridder in.

Benieuwd waar jouw online groeimogelijkheden liggen?

Wij brengen graag jouw mogelijkheden in kaart om online te groeien. Onze analyse laat zien waar jouw kansen liggen op bewezen maar óók nieuwe kanalen. Vraag hier de GRATIS analyse aan!