SEA

SEA (Search Engine Advertising) maakt het mogelijk om gericht te adverteren. Ons streven is een optimale vindbaarheid te generen voor jouw webshop. Om het rendement van jouw webshop te verhogen, wordt er zeer specifiek getarget op de juiste groepen. Op deze manier is het mogelijk om de juiste doelstellingen te behalen in de juiste aankoopfase.

Voordelen SEA

SEA draagt bij aan het verhogen van de naamsbekendheid bij verschillende doelgroepen en verbetert het rendement met targeting en bodaanpassingen. Een ander voordeel van adverteren via de zoekmachine is dat alleen de daadwerkelijke klikken in rekening worden gebracht. De kosten per klik (CPC) zijn onder andere afhankelijk van het zoekvolume en de concurrentie voor de zoekopdracht.

Google Premier Partner

De wereld van advertising verandert continu. Wij als Google Premier Partner worden altijd als eerste op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen van SEA. Onze online marketing specialisten zijn constant op zoek naar nieuwe manieren om jouw campagnes te verbeteren.

Wij denken graag met je mee. Laten we om tafel gaan om de mogelijkheden en onmogelijkheden te bespreken. Plan vrijblijvend een afspraak met Jane de Ridder in.

Benieuwd waar jouw online groeimogelijkheden liggen?

Wij brengen graag jouw mogelijkheden in kaart om online te groeien. Onze analyse laat zien waar jouw kansen liggen op bewezen maar óók nieuwe kanalen. Vraag hier de GRATIS analyse aan!