SEO

  • SEO

Search Engine Optimalization (SEO) is een verzamelnaam voor meerdere technieken die  jouw online vindbaarheid van je website verbeteren. Een goede vindbaarheid in de zoekmachine zorgt ervoor dat bezoekers jouw website eerder kunnen vinden. Dit resulteert in meer bezoekers naar je website.

Bereik hoge posities in Google met SEO

Als mensen in Google zoeken, wil je bovenaan in de zoekresultaten staan, niet pas op pagina 10. Dit gaat niet vanzelf! Door SEO bereik je met hoge posities in Google relevante bezoekers. Zonder dat je per bezoeker moet betalen!

SEO uitbesteden aan ons heeft de volgende voordelen:

  • Wij denken met je mee over de volledige online strategie.
  • Uitgebreide website analyse van techniek, content en autoriteit.
  • Persoonlijk contact met je eigen SEO-specialist.
  • Inzicht in website effectiviteit door overzichtelijke rapportages.

Technieken

De belangrijkste technieken zijn het verbeteren van de content, het optimaliseren van de afbeeldingen, het generen van links naar je website en het op orde brengen van de technische aspecten op je website. Door jarenlange ervaring met SEO stellen we gezamenlijk een strategie op die past bij jouw bedrijfsdoelen.

Wij denken graag met je mee om de beste resultaten uit SEO te halen. Onze klanten weten dat het werkt, bekijk onze cases! Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met Nils van der Werff.

Benieuwd waar jouw online groeimogelijkheden liggen?

Wij brengen graag jouw mogelijkheden in kaart om online te groeien. Onze analyse laat zien waar jouw kansen liggen op bewezen maar óók nieuwe kanalen. Vraag hier de GRATIS analyse aan!