Shopware

Wij zijn dé geschikte Shopware 6 partner. Met de meeste Shopware certificaten in de Benelux weten wij voor jou de geschikte Shopware Solution partner te zijn. 

Meer flexibiliteit en minder complexiteit..

..daar staat Shopware voor! Shopware 6 is hét antwoord op een steeds complexere wereld waarin connectiviteit en technologie snel toenemen - waar het des te belangrijker wordt dat mensen centraal blijven staan in deze ontwikkelingen. Met de meeste Shopware certificaten in de Benelux weten wij voor jou de geschikte Shopware partner te kunnen zijn.

Hoge gebruiksvriendelijkheid

Shopware is een e-commerce platform dat toegankelijk is voor iedereen. Geen kennis van CSS of HTML? Geen zorgen! Je voegt gemakkelijk producten toe en je kan zelf het design van de webshop bepalen. Maar Shopware gaat verder dan alleen gebruiksvriendelijkheid. Met Shopware komt je merk tot leven. Met de mogelijkheden om de storytelling nog nét wat verder te nemen, leidt dit tot nog meer emotionele en unieke koopervaringen voor jouw klanten.

Door de gebruiksvriendelijkheid van Shopware is het mogelijk om in een aanzienlijke tijd een webshop op te zetten. Shopware zelf kent door het open-source systeem ook vele plug-ins en extensies. Daarnaast is het door een krachtige API-koppeling eenvoudig om je Shopware webshop met andere kanalen te verbinden. Denk aan verschillende marketplaces, waarbij de administratie nog steeds op één plek wordt bijgehouden.

Shopware 6 partner

Sinds de komst van Shopware 6 draaien wij mee met dit systeem. We blijven onszelf uitdagen en houden de kwaliteit hoog door het behalen van de nieuwste certificaten. 

Wij focussen ons op maatwerk voor klanten. Vandaar dat wij als Shopware Technology Partner de mogelijkheid bieden om persoonlijke plug-ins te ontwikkelen en beschikbaar stellen voor specifieke projecten. In de Benelux zijn wij met 15 Shopware certificaten de grootste Shopware Solution Partner.

Ben jij benieuwd wat Shopware te bieden heeft en of het de oplossing biedt voor de uitdagingen in je business? Laten we om tafel gaan om de mogelijkheden en onmogelijkheden te bespreken. Neem contact op met Philip.

Bekijk onze cases

Een volwaardige webshop bouwen betekent altijd geld investeren. Maar hoeveel geld en tijd bepaal jij zelf. Wij bieden met Shopware voor elke situatie een geschikte oplossing. Van het instapmodel binnen e-commerce tot een krachtige en schaalbaar platform. Bekijk hier onze cases.

Download onze Keuzehulp matrix

Wij weten dat de keuze van een e-commerce platform nog een flinke opgave kan zijn. Er zijn veel verschillende opties, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Want welk platform is nu het meest geschikt voor jouw business? En welk platform levert voor jou onderaan de streep geld op? Onze keuzehulp matrix gaat jou hierbij helpen. Download hem hier!

Shopware 6 partner