Social Advertising

  • Online marketing bureau Utrecht

Met social advertising kun je gericht de interactie aangaan met je doelgroep. De juiste advertentiecampagnes en contentcreatie op social media dragen bij aan de merkbeleving en genereren ambassadeurs voor je merk. Het is belangrijk dat je inzichten krijgt in jouw doelgroep. Pas dan is het mogelijk om passende content optimaal onder de aandacht te brengen. Met content bedoelen we de vorm en inhoud van een boodschap.

Starten met social advertising

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan in social advertising. Om te starten met social advertising worden eerst de doelgroep gegevens zoals locatie, interesses, voorkeuren en gedrag achterhaald. Vervolgens wordt er bepaald hoe we gaan communiceren en met welke KPI´s. Als dit duidelijk is, worden verschillende campagnes getest. Dit kan aan de hand van A/B-testen.

Waarom social advertising door Zeo?

  • Doelgerichte campagnes met een helder plan van aanpak.
  • Resultaten in overzichtelijke en begrijpelijke rapportages.
  • Altijd persoonlijk contact en regelmatig overleg.
  • Een creatief team die het beste wilt halen uit social advertising voor jouw bedrijf!

Wij hebben veel ervaring met het opbouwen en optimaliseren van campagnes voor social advertising: bekijk onze cases! Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wij denken graag met je mee. Plan vrijblijvend een afspraak met Jane de Ridder in.

Benieuwd waar jouw online groeimogelijkheden liggen?

Wij brengen graag jouw mogelijkheden in kaart om online te groeien. Onze analyse laat zien waar jouw kansen liggen op bewezen maar óók nieuwe kanalen. Vraag hier de GRATIS analyse aan!