WordPress

WordPress is één van de meest gebruikte contentmanagementsystemen ter wereld. Dit komt onder andere door de hoge gebruiksvriendelijkheid. De websites kunnen daarnaast razendsnel geïndexeerd worden door de zoekmachines. Dit draagt bij aan een goede vindbaarheid van je website. Door het toevoegen van een eenvoudige tracking code, kan er met Google Analytics gemeten worden hoe jouw bezoekers zich gedragen en waar ze behoefte aan hebben.

Oneindig veel mogelijkheden

WordPress kent enorm veel mogelijkheden. Doordat ontwikkelaars, door een open-source cultuur, toevoegingen en ontwikkelingen doorvoeren blijft het platform up-to-date. Dit kan bijvoorbeeld door het gebruik van plug-ins. Dit zijn extra toevoegingen aan een website die gemakkelijk geplaatst kunnen worden. Op deze manier kunnen alle wensen en behoeften van gebruikers ingevuld worden.

Bekijk onze cases

Een volwaardige webshop bouwen betekent altijd geld investeren. Maar hoeveel geld en tijd bepaal jij zelf. Wij bieden voor elke situatie een geschikte oplossing. Van het instapmodel binnen e-commerce tot een krachtige en schaalbaar platform. Bekijk hier onze cases.

Benieuwd wat WordPress jouw bedrijf te bieden heeft?

Of wil je weten of WordPress de oplossing biedt voor de uitdagingen in je business?
Wij denken graag met je mee. Laten we om tafel gaan om de mogelijkheden en onmogelijkheden te bespreken. Plan vrijblijvend een afspraak met Philip van Dalen in.

Download onze Keuzehulp matrix

Wij weten dat de keuze van een e-commerce platform nog een flinke opgave kan zijn. Er zijn veel verschillende opties, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Want welk platform is nu het meest geschikt voor jouw business? En welk platform levert voor jou onderaan de streep geld op? Onze keuzehulp matrix gaat jou hierbij helpen. Download hem hier!