Geschreven door Mariska van den Berg op

Volgende week is het weer zover: we staan weer op De E-commerce Dagen in de Jaarbeurs Utrecht! Dinsdag 24 en woensdag 25 april zijn we aanwezig met een mooie stand (plek A016), dus kom vooral even langs voor een lekker kopje koffie en een goed gesprek. Met onderstaande link kun je gratis naar binnen!

Waarom naar De E-commerce Dagen?

De E-commerce Dagen is dé gelegenheid om kennis te maken met nieuwe leveranciers, nieuwe producten en diensten en om kennis en ervaringen uit te wisselen met vakgenoten. Op De E-commerce Dagen 2011 waren meer dan 120 sprekers en een groot aanbod aan congressen en workshops. Ook in 2012 zijn er weer vele exposanten en interessante sprekers zoals onze eigen Social Media expert, Timo Fleer. In 6 Succesfactoren voor scoren met Social Media’ bespreekt hij fundamentele technieken voor je Social Media strategie die direct praktisch toepasbaar zijn!

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Wij kunnen je onder meer helpen met de volgende vragen.

We helpen je graag verder dus kom gerust langs!

Actie: maak kans op een Magento webshop t.w.v. € 6000!

Tijdens De E-commerce Dagen hebben wij een bijzondere actie: je maakt kans op een Magento webshop ter waarde van maar liefst € 6000! Heb je een webwinkel die je wilt vernieuwen of wil je een geheel nieuwe webwinkel starten? Kom dan naar onze stand, laat je gegevens achter en maak zo kans op de Magento webshop!

Schrijf je nú alvast gratis in voor De E-commerce Dagen via deze link óf bovenstaande banner!

| |

Geef een reactie