Geschreven door janwillem op

Mijn naam is Nicole Roks en ik ben 23 jaar oud. Ik zit in het tweede jaar van de studie Media Informatie Communicatie met als richting Media Marketing Publishing aan de Hogeschool van Amsterdam. Voor mijn studie was ik op zoek naar een stageplek voor tien tot twaalf weken. Ik heb het geluk gehad om twaalf weken lang stage te lopen bij Zeo! Een kleine terugblik.

nicole roks

Voordat ik bij Zeo begon, was mijn kennis over de online marketing wereld minimaal. Ik had geen idee wat ik precies kon verwachten van mijn stage. Voor Zeo was het geen probleem dat ik nog maar weinig tot geen kennis had. Iedereen wilde graag zijn kennis met mij delen! En die kennis had ik ook hard nodig…

De eerste twee weken heb ik vaak rondgelopen met een vraagteken boven mijn hoofd. Ik dacht continu: “Waar hebben zij het toch over?”. Gelukkig bestonden er verschillende handleidingen en wiki’s waarin ik mij kon verdiepen.

Werkzaamheden online marketing stage

Ik heb de afgelopen weken meegewerkt bij verschillende online marketing activiteiten. Zo begon ik met het schrijven van SEO teksten. Deze teksten zorgen voor een betere vindbaarheid in Google. Ook heb ik ondersteuning geboden bij het opbouwen van nieuwe AdWords Campagnes.

Hoe langer ik stage liep bij Zeo, hoe diverser mijn taken werden. Mijn dagen zagen er bijna iedere dag wel anders uit. Het ene moment hielp ik met het beheren van verschillende campagnes en het andere moment mocht ik meeluisteren met klantgesprekken. Deze afwisseling zorgde ervoor dat mijn stageperiode nog leuker én leerzamer werd.

Uiteindelijk heb ik bij Zeo een hoop geleerd over online marketing en ik ben alle collega’s daar erg dankbaar voor! De behulpzaamheid van iedereen, de sfeer onderling en de open ruimte waarin iedereen werkt maakte het een erg leuke stageperiode. Ik kijk terug op twaalf hele leerzame en plezierige weken!

| |

Geef een reactie