Geschreven door Timo Fleer op

Er zijn wereldwijd meer dan 1 miljard mensen actief op Facebook en maar liefst 9 miljoen Nederlanders brengen maandelijks bijna 5 uur door op dit netwerk. Tussen deze mensen bevindt zich ook je doelgroep. Maar hoe bereik je die? Door te adverteren op Facebook!

Mogelijkheden adverteren op Facebook

Facebook weet een hoop over deze miljoenen Nederlanders: niet alleen hun woonplaats en leeftijd maar ook hun gezinssituatie, burgerlijke staat en hun interesses. Met behulp van adverteren in Facebook heb je de unieke mogelijkheid om mensen te bereiken die precies voldoen aan je wensen. Sport je doelgroep? Hebben ze jonge kinderen? Houden ze van GTST? Facebook weet het!

5 redenen om Facebook Adverteren in te zetten

1.     Lage kosten per klik
2.     Meer likes voor je Facebook pagina
3.     Relevante bezoekers naar je website of -shop
4.     Naamsbekendheid vergroten
5.     Leer je doelgroep persoonlijk kennen

Facebook adverteren door Zeo

De specialisten bij Zeo hebben veel ervaring met het opbouwen en optimaliseren van Facebook advertentiecampagnes. Ze bepalen samen met jou welk budget nodig is om je doelen te realiseren en houden je op de hoogte van de behaalde resultaten.

Voordelen van het uitbesteden van Facebook Adverteren aan Zeo:

 • Je zichtbaarheid op Facebook wordt direct vergroot onder de juiste doelgroep(en).
 • Je advertenties worden continu up-to-date gehouden door een professional.
 • Je campagne sluit direct aan op je Online Marketing strategie.
 • Je houdt je maandelijkse adverteerkosten in de hand.
 • Creatieve strategie om ook de website bezoekers te remarketen op Facebook.

Heb je zelf niet de tijd om je te ontwikkelen tot een Facebook expert maar wil je wel het maximale halen uit de mogelijkheden die Facebook Adverteren biedt? Neem dan contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken via 030 711 5555 of via het contactformulier.

| | |

1 reactie op “Facebook adverteren

 1. sander schreef:

  Goedendag, allereerst nog de beste wensen.

  Ik zou graag vrijblijvend meer willen weten over de mogelijkheden (m.n. de kosten) over het uitbesteden van Facebookadvertenties. Om de advertenties goed en technisch in te richten kost me nu te veel tijd en moeite waarbij ik het idee heb dat ik niet voldoende ROI van mijn budget heb. Ik organiseer ongeveer 1 keer maand een trainingsprogramma die ik via Facebook wil promoten. https://www.facebook.com/specialforcesperformance/

  https://www.sfperformance.nl

  Graag hoor ik van u.

  Mvg.,

Geef een reactie