Geschreven door Timo Fleer op

Facebook pagina’s zijn een zeer belangrijk onderdeel van Facebook. Vele merken, beroemdheden en bedrijven gebruiken Facebook pagina’s als hun sociale thuisbasis. Hoog tijd dus om ervoor te zorgen dat jouw Facebook pagina dezelfde WOW-factor krijgt als je website!

Facebook pagina laten ontwerpen

Facebook pagina’s zijn een essentieel onderdeel van je online strategie en van je promotionele campagnes. Neem het uiterlijk van je Facebook bedrijfspagina daarom net zo serieus als dat van je webshop of website. Onze designers helpen je hierbij en zorgen ervoor dat je coverfoto en profielfoto er spetterend uitzien.

Facebook tab ontwerp

Misschien heb je het al vaker gezien op Facebook: actietabs waarop je mee kunt doen met een speciale wedstrijd of tabs die exclusieve content vertonen aan Facebook fans. Deze Facebook actietabs zijn een zeer effectieve manier om meer likes te krijgen en om je fanbase te activeren.

Maar hoe bouw je zo’n Facebook tab? Wij hebben de creatieve mensen en technische developers in dienst die al jarenlang ervaring hebben met het bouwen van deze actietabs. Bovendien hebben we alle benodigde veiligheids- en privacycertificaten waardoor je er zeker van bent dat je tab aan alle regels van Facebook voldoet.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn van een speciaal ontwerp voor jouw Facebook tab? Neem dan contact met ons op om een creatieve brainstorm in te plannen!

| | |

Geef een reactie