Geschreven door nathalie op

De afgelopen maanden merken wij dat Google+ een steeds grotere rol gaat spelen in de wereld van online marketing. Belangrijk dus om er ook mee aan de slag te gaan. In deze blogpost leg ik stapsgewijs uit hoe je in 5 minuten een Google+ profiel opzet.

Stap 1 – Google account

Belangrijk bij het opzetten van een Google+ profiel is dat je een Google account hebt. Heb je een Google account? Ga dan verder met stap 2. Nog geen Google account? Maak er dan snel één aan. Dit doe je hier: https://accounts.google.com/ServiceLogin 

Stap 2 – Upgraden naar Google+

Zodra je een Google account hebt aangemaakt kun je upgraden naar een Google+ profiel. Dit doe je door in te loggen met je Google account en naar https://plus.google.com  te gaan. Je krijg het volgende scherm te zien (afbeelding 1). Vul het formulier in en klik op de knop upgraden.

Google plus

Stap 2 van de aanmelding is het vinden van vrienden, familie en kennissen. Je kunt deze toevoegen door de naam in te voeren of je mailaccount te koppelen (afbeelding 2).

Google plus gegevens

De laatste stap in de aanmelding is het invoeren van je gegevens en uploaden van foto’s om je Google+ profiel een gezicht te geven.

Google plus profiel

Stap 3 – Ga aan de slag!

Het aanmaken van je Google+ profiel is voltooid. Ga aan de slag en ontdek de wereld van Google+!

google plus 2

| | |

Geef een reactie