Geschreven door Zeo op

Dan ineens is het zover ik ‘moet’ een blogpost gaan schrijven. Mijn collega’s zijn allemaal al meerdere keren aan het blogwoord geweest, dus nu moet ik toch echt eens met mijn vingers over t toetsenbord gaan bewegen.

Voor mij is het niet al te makkelijk om een stuk tekst te bedenken wat (ik denk) dat interessant genoeg is voor alle lezers van onze Zeo Blog. Gelukkig biedt ook in dit geval Google weer eens uitkomst. Ik blijk niet de enige te zijn die moeite heeft met het schrijven van een blogpost.

Googelen naar: ‘Blog tips’ levert 464.000.000 resultaten op. Genoeg informatie om me in te verdiepen dus. Er zijn genoeg redenen om te bedenken waarom je kan gaan bloggen: onderwerpen zijn er in overvloed, je kan direct in contact komen met gelijk gestemden en blogs kunnen je online vindbaarheid verbeteren.

Een leuke uitleg wat bloggen nou precies is en wat je ermee kan bereiken kwam ik tegen op You Tube:

Mijn zoektocht heeft mij in laten zien dat bloggen wel degelijk een toegevoegde waarde heeft. Wel blijf ik het moeilijk vinden om een onderwerp te bedenken, maar nu de kop er af is zal het vast makkelijker worden, toch?!

| | |

Geef een reactie