Geschreven door Eva Meeus op

Wij zijn bij Zeo altijd bezig met het optimaliseren van bedrijfsprocessen. De development van de webshops en websites voor onze klanten is één van die processen. Hierin willen we natuurlijk uitblinken. Een constant spanningsveld tijdens een developmenttraject is snelheid versus kwaliteit. Om deze uitdaging aan te pakken heeft een van onze medewerkers de tool Just Snip It ontwikkeld. Hiermee wordt het je gemakkelijk gemaakt om codes te hergebruiken. De belofte; hogere kwaliteit in minder tijd. En daar houden we bij Zeo van!

Wat doet Just Snip It?

Just Snip It is een tool waarmee de door ontwikkelaars geschreven code op een snelle en gemakkelijke manier kan worden hergebruikt. Elk development traject bevat elementen die we al eens eerder ontwikkeld hebben. Deze zogenaamde `code snippets` zijn vaak lastig terug te vinden, tenzij deze toevallig nog fris in het geheugen van de betrokken ontwikkelaar zit. En ook in dat geval moet een oud project geopend worden, de code doorgezocht worden en moet deze code herschreven worden. Dit levert niet de gewenste tijdwinst op. Om dit inefficiënt proces aan te pakken heeft developer Gydo Broos de tool Just Snip It ontwikkeld.

Zó efficiënt

Bij Zeo gebruiken we de tool Just Snip It tijdens het bouwen aan websites en webshops. Tijdens deze alledaagse backend werkzaamheden creeeren we gemakkelijk een overzichtelijk portfolio van kleine stukjes code. Deze kan elke ontwikkelaar, vervolgens zonder onderbreking van zijn werk, opvragen, uitlezen en hergebruiken in het project waar hij op dat moment mee bezig is. Op deze manier zullen we in de toekomst minder tijd verliezen aan het (her-)schrijven van code. Zo hebben we meer tijd om de sites en shops voor onze klanten te perfectioneren!

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe deze tool werkt of ken je iemand die deze tool kan gebruiken? Neem dan contact op met Zeo voor meer informatie of kijk even op de website van Just Snip It.

| |

Geef een reactie