Kennissessies bij Zeo

In de online marketing zijn continu nieuwe ontwikkelingen, ons vak is altijd in beweging. Om die kennis te delen, organiseren we met veel plezier gratis kennissessies. Hierin laten onze specialisten de nieuwste ontwikkelingen over specifieke online marketing onderwerpen voorbij komen.

Wat & waar?

De kennissessies vinden ’s middags plaats op ons hoofdkantoor in Utrecht, in kleine groepen van 20 tot 30 personen. We werken graag met relatief kleine groepen zodat er ruimte is voor vragen en het bespreken van je eigen website. Je kan je zowel individueel als gezamenlijk aanmelden voor onze kennissessies.

De tips en trends voor SEO op woensdag 11 november

Op woensdag 11 november organiseren wij een kennissessie gebaseerd op de laatste trends en ontwikkelingen in de markt op het gebied van organische optimalisatie (SEO). Wil je meer weten over:

  • de laatste updates van Google
  • hoe je het beste focus kunt kiezen bij SEO
  • de aanpak die je moet hanteren volgens de laatste richtlijnen
  • en de best-practises

Schrijf je dan nu in voor de kennissessie in de middag van woensdag 11 november!

Verhinderd voor een kennissessie?

Kom vooral een keer meedoen met één van onze kennissessies! Ben je helaas verhinderd op de datum van de beschikbare sessie, maar wil je graag wel de eerstvolgende bijwonen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. We houden je dan op de hoogte van nieuwe kennissessies.