Kennissessies bij Zeo

In de online marketing zijn continu nieuwe ontwikkelingen, ons vak is altijd in beweging. Om die kennis te delen, organiseren we met veel plezier gratis kennissessies. Hierin laten onze specialisten de nieuwste ontwikkelingen over specifieke online marketing onderwerpen voorbij komen.

Wat & waar?

De kennissessies vinden ’s middags plaats op ons hoofdkantoor in Utrecht, in kleine groepen van 20 tot 30 personen. We werken graag met relatief kleine groepen zodat er ruimte is voor vragen en het bespreken van je eigen website. Je kan je zowel individueel als gezamenlijk aanmelden voor onze kennissessies.

Verhinderd voor een kennissessie?

Kom vooral een keer meedoen met één van onze kennissessies! Ben je helaas verhinderd op de datum van de beschikbare sessie, maar wil je graag wel de eerstvolgende bijwonen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. We houden je dan op de hoogte van nieuwe kennissessies.

SEO Kennissessie

Met bijna dagelijkse aanpassingen in het Google algoritme wordt hoger scoren in de zoekmachine steeds moeilijker voor websites. Wil je weten welke factoren écht belangrijk zijn? Een aantal keer per jaar organiseren we bij ons op kantoor een gratis SEO kennissessie voor bedrijven! Tijdens deze sessie geven we je inzicht in de belangrijkste basisprincipes voor website optimalisatie voor Google.

Wat staat er op het programma?

 • De meest recente Google updates: wat zijn de spelregels?
 • Met welke SEO-aanpak spelen websites slim in op de spelregels van Google?
 • Hoe zorg je voor meer gratis bezoekers naar je webshop?
 • Hoe bepaal je op welke zoektermen je optimaliseert?
 • Welke concrete acties zorgen voor hoge(re) posities?

Voor wie?

Ben je als website eigenaar niet tevreden over je organische vindbaarheid? Kun je wel wat hulp gebruiken bij het zakelijk inzetten van SEO? Ben je benieuwd wat Zeo voor jouw organisatie kan betekenen op dit vlak? Schrijf je direct in voor de eerstvolgende kennissessie! Wees er snel bij. De ervaring leert dat deze kennissessie snel vol zit.

Magento kennissessie

Tijdens de Magento kennissessie gaan onze specialisten in op de eigenschappen van dit platform en geven ze je adviezen waarmee je meer omzet uit je webshop kunt halen.

Wat staat er op het programma?

 • Wat zijn voor- en nadelen van Magento?
 • Wat is er mogelijk en waar moet je rekening mee houden?
 • Hoe zorg je ervoor dat je webshop goed verkoopt?
 • Hoe zet je Magento in om je gemiddelde orderwaarde te verhogen?
 • Hoe bereik je met je webshop een hoge positie in Google?

Voor wie?

Ben je van plan om een webshop op te zetten of overweeg je om over te stappen naar Magento als nieuw webshopplatform? Dan is deze kennissessie iets voor jou! We laten je zien wat de online marketing mogelijkheden zijn met Magento en je hebt de mogelijkheid om twijfels en vragen aan ons voor te leggen. Schrijf je dan ook direct in via het formulier. Wees er snel bij! Uit ervaring weten we dat de sessie snel vol zit.

Facebook kennissessie

Tijdens de Facebook kennissessie geven we je inzicht in de succesfactoren van Facebook, laten we je zien hoe Zeo je kan helpen bij het opbouwen van een actieve fanbase én bespreken we de effectiviteit van Facebook advertenties en actietabs voor webshops.

Wat staat er op het programma?

 • Waarom moet je als webshopeigenaar actief zijn op Facebook?
 • Wat kun je praktisch doen om meer interactie te creëren?
 • Wat zijn relevante ontwikkelingen en tips voor bedrijven op Facebook?
 • Hoe zet Zeo succesvolle Facebook campagnes voor organisaties op?
 • Wat is de kracht en wat zijn voordelen van adverteren via Facebook?

Voor wie?

Weet je als ondernemer of marketing manager dat je Facebook zakelijk wilt inzetten, maar weet je niet hoe? Wil je weten hoe je Facebook succesvol kunt inzetten voor je webshop of merk? Ben je benieuwd wat Zeo voor je kan betekenen op dit vlak? Dan biedt deze kennissessie uitkomst! Schrijf je direct in voor de eerstvolgende kennissessie!