Kennissessies bij Zeo

In de online marketing zijn continu nieuwe ontwikkelingen, ons vak is altijd in beweging. Om die kennis te delen, organiseren we met veel plezier gratis kennissessies. Hierin laten onze specialisten de nieuwste ontwikkelingen over specifieke online marketing onderwerpen voorbij komen.

Wat & waar?

De kennissessies vinden ’s middags plaats op ons hoofdkantoor in Utrecht, in kleine groepen van 15 tot 20 personen. We werken graag met relatief kleine groepen zodat er ruimte is voor vragen en het bespreken van je eigen website. Je kan je zowel individueel als gezamenlijk aanmelden voor onze kennissessies.

De tips en trends voor Google en Facebook op donderdag 20 augustus

Op donderdag 20 augustus organiseren wij een kennissessie gebaseerd op de laatste trends en ontwikkelingen in de markt op het gebied van online adverteren. Wil je meer weten over:

  • hoe je de resultaten van je Google AdWords campagne kunt verbeteren;
  • je Facebook Adverteren inzet op de juiste doelgroep met de juiste boodschap;
  • je met Gmail Sponsored Promotions een groot maar specifiek bereik haalt;
  • je top-of-mind blijft bij je bezoekers door verschillende manieren van remarketing;
  • en de kosten-baten van al je online advertenties juist monitort en bijstuurt?

Schrijf je dan nu in voor de kennissessie in de middag van donderdag 20 augustus!

Verhinderd voor een kennissessie?

Kom vooral een keer meedoen met één van onze kennissessies! Ben je helaas verhinderd op de datum van de beschikbare sessie, maar wil je graag wel de eerstvolgende bijwonen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. We houden je dan op de hoogte van nieuwe kennissessies.