Facebook kennissessie: hoe haalt je webshop rendement uit Facebook?

Op donderdag 12 februari organiseert Zeo een gratis kennissessie voor het zakelijk gebruik van Facebook. Tijdens deze sessie geven we je inzicht in de succesfactoren van Facebook, laten we je zien hoe Zeo je kan helpen bij het opbouwen van een actieve fanbase én bespreken we de effectiviteit van Facebook advertenties en actietabs voor webshops.

Wat staat er op het programma?

  • Waarom moet je als webshopeigenaar actief zijn op Facebook?
  • Wat kun je praktisch doen om meer interactie te creëren?
  • Wat zijn relevante ontwikkelingen en tips voor bedrijven op Facebook?
  • Hoe zet Zeo succesvolle Facebook campagnes voor organisaties op?
  • Wat is de kracht en wat zijn voordelen van adverteren via Facebook?

Voor wie?

Weet je als ondernemer of marketing manager dat je Facebook zakelijk wilt inzetten, maar weet je niet hoe? Wil je weten hoe je Facebook succesvol kunt inzetten voor je webshop of merk? Ben je benieuwd wat Zeo voor je kan betekenen op dit vlak?

Dan biedt deze kennissessie uitkomst! De sessie wordt gegeven door Timo Fleer en vindt plaats op ons kantoor in Utrecht. Je bent welkom vanaf 13.30 uur. De sessie start om 14.00 uur en duurt ongeveer tot 16.30 – 17.00 uur met aansluitend een borrel én natuurlijk de gelegenheid om ál jouw Facebook vragen te stellen!

Inschrijven Facebook kennissessie

Ben je nieuwsgierig en wil je er graag bij zijn? Schrijf je dan in via het formulier aan de rechterzijde van deze pagina. Wees er snel bij! De ervaring leert dat deze kennissessie snel vol zit. Schrijf je alleen in als je zeker weet dat je kunt komen!

Mocht je niet kunnen op de beschikbare datum, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We houden je dan op de hoogte van nieuwe data!

Over kennissessies bij Zeo…

Om kennis te delen over het online marketing vak organiseren we bij Zeo met veel plezier gratis kennissessies. De Facebook kennissessie is vergelijkbaar met een korte Facebook workshop of Facebook cursus. Lees meer over kennissessies bij Zeo.