SEO kennissessie: hoe komt je webshop hoger in Google?

Met bijna dagelijkse aanpassingen in het Google algoritme wordt hoger scoren in de zoekmachine steeds moeilijker voor websites. Wil je weten welke factoren écht belangrijk zijn? Een aantal keer per jaar organiseren we bij ons op kantoor een gratis SEO kennissessie voor bedrijven! Tijdens deze sessie geven we je inzicht in de belangrijkste basisprincipes voor website optimalisatie voor Google.

Wat staat er op het programma woensdag 11 november?

  • De meest recente Google updates: wat zijn de spelregels?
  • Met welke SEO-aanpak spelen websites slim in op de spelregels van Google?
  • Hoe zorg je voor meer gratis bezoekers naar je webshop?
  • Hoe bepaal je op welke zoektermen je optimaliseert?
  • Welke concrete acties zorgen voor hoge(re) posities?

Voor wie?

Ben je als website eigenaar niet tevreden over je organische vindbaarheid? Kun je wel wat hulp gebruiken bij het zakelijk inzetten van SEO? Ben je benieuwd wat Zeo voor jouw organisatie kan betekenen op dit vlak? En heb je de sessie op 7 oktober gemist?

Dan biedt deze kennissessie uitkomst! De sessie vindt plaats woensdag 11 november bij ons op kantoor in Utrecht. Je bent welkom vanaf 14:00 uur. De sessie start om 14:30 uur en duurt ongeveer tot 16:30 uur met aansluitend een borrel én natuurlijk de gelegenheid om ál je SEO-vragen te stellen!

Inschrijven

Ben je nieuwsgierig en wil je er graag bij zijn? Schrijf je dan in via het formulier aan de rechterzijde van deze pagina. Wees er snel bij! De ervaring leert dat deze kennissessie snel vol zit. Schrijf je alleen in als je zeker weet dat je kunt komen!

Mocht je niet kunnen op de beschikbare data, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We houden je dan op de hoogte van nieuwe data!

Over kennissessies bij Zeo

Om kennis te delen over het online marketing vak organiseren we bij Zeo met veel plezier gratis kennissessies. De SEO kennissessie is vergelijkbaar met een korte SEO workshop of SEO cursus. Lees meer over kennissessies bij Zeo.