Geschreven door nathalie op

De Webwinkel Vakdagen die in januari plaatsvonden in de Jaarbeurs in Utrecht liggen inmiddels als een tijdje achter ons. Toch worden we hier bij Zeo nog dagelijks herinnerd aan de leuke en succesvolle beurs van dit jaar! Iedere dag hebben we wel contact met webshophouders die we ontmoet hebben op de beurs, krijgen we reacties op de gratis handleidingen die we weggaven en vorige week kwam de winnaar van de Magento webshop naar ons kantoor om te proosten met ons.

Zeo lezingen hoog gewaardeerd

Daarnaast hebben we zeer lovende reacties ontvangen op de lezingen over Social Media en AdWords die we hielden op de beurs. Niet alleen waren deze lezingen allebei drukbezocht (beide waren ze ‘uitverkocht’), jullie hebben ze ook erg gewaardeerd. Dit blijkt uit het overzicht van de 20 beste lezingen van de Webwinkel Vakdagen dat gebaseerd werd op de waarderingen van de bezoekers.

Webwinkel Vakdagen 2012 Zeo   

Tussen meer dan 100 geroutineerde sprekers scoorden onze marketeers Robbert van Ooijen (Social Media Manager) en Mariska van den Berg (AdWords Teamleider) beiden een plek in de top 20! Wij zijn erg blij met deze notering en met jullie hoge waardering!

Hierbij dus nogmaals bedankt en tot ziens op de Webwinkel Vakdagen 2013!

Bekijk het overzicht van de 20 beste lezingen van de Webwinkel Vakdagen 2012

Bekijk de foto’s die we maakten tijdens de Webwinkel Vakdagen

| |

Geef een reactie