Gouden koets gezien?

Je bent natuurlijk op deze pagina omdat je onze gouden koets hebt gezien. En je bent benieuwd: wie of wat is Zeo eigenlijk?

Zeo geeft bedrijven online spierballen. We zijn een club nuchtere slimmeriken die altijd iets meer willen doen. Met een team van online marketing en webdevelopment specialisten versterken we je online positie. Onze specialisten kijken niet alleen naar bezoekers of een strakke website. Zij kijken naar je doelgroep, je branding en je doelen. Uiteindelijk gaat het om de juiste boodschap, aan de juiste persoon, op het juiste moment. Zó Zeo!

We zijn geen luxe merk. We hebben geen sterallures. Samen met jou gaan we op zoek naar de perfecte mix om je doelen te behalen. We zijn de mensen waarvan je denkt: die wil ik zelf aannemen! Alleen werken we op afstand voor je. Niet ver weg: we zitten namelijk in een oude machinefabriek aan de Vleutenseweg in Utrecht. In een open, transparant pand met een persoonlijke tint. Zo weet jij met wie je werkt!

En dan rijden we ook nog eens een gouden koets rond. Want we brengen offline naar online – daarom ben je op deze pagina. Wil jij ook online spierballen? Neem gerust contact op.