Veel websites lopen gevaar

Je website updaten schiet er vaak bij in. Google plaatst echter wekelijks ruim 20.000 sites op de blacklist in verband met malware.

Laat je website checken

Wil je weten of jouw site gevaar loopt? Laat Zeo dan een grondige check uitvoeren, die ook nog eens in kaart brengt hoe techniek je marketing kan verbeteren. We checken een hele lijst punten.

  • Mobielvriendelijkheid
  • Laadsnelheid
  • Meetbaarheid
  • Security patches
  • Server check
  • En nog veel meer

Vul nu het formulier hiernaast in en Zeo maakt kostenloos een volledige check van je open source website. De check wordt persoonlijk aan je gepresenteerd.

SEO aanpak

Wil je graag hogere organische posities behalen in Google? Een goede SEO-strategie draagt hieraan bij. We delen onze SEO-aanpak op in drie deelgebieden: techniek, content en linkbuilding.

Techniek

In hoeverre is jouw website of webshop vrij van technische belemmeringen? Hoe kan de zoekmachinevriendelijkheid worden verbeterd? En hoe blijf je altijd up-to-date met de laatste ontwikkelingen? Allemaal zaken waar we je graag bij helpen.

Content

Je wilt natuurlijk vindbaar zijn op het juiste moment, voor de juiste doelgroep, met de juiste content.

In hoeverre sluiten je teksten aan op wat jou doelgroep zoekt in Google? Samen zorgen we voor een perfecte contentstrategie, waarbij we ingaan op zowel de creatie als de publicatie en monitoring van content.

Linkbuilding

Het opbouwen van autoriteit is belangrijk wanneer je betere organische posities wilt behalen. Met een zorgvuldige linkbuildingstrategie zorgen we voor een continu en natuurlijk proces.