Wil jij hoger in Google komen, maar..

  • Heb je geen tijd om het te managen?
  • Mis je kennis over alle mogelijkheden van organische optimalisatie (SEO)?
  • Wil je een sparring partner die verder kijkt dan alleen wat technische en contextuele punten maar ook meedenkt over een linkbuilding strategie?
  • Zoek je een partij die directe lijnen heeft met Google en hiermee beschikt over een enorme hoeveelheid data uit elke branche?

Vul het formulier hiernaast in voor meer informatie of bel ons!

SEO aanpak

Wil je graag hogere organische posities behalen in Google? Een goede SEO-strategie draagt hieraan bij. We delen onze SEO-aanpak op in drie deelgebieden: techniek, content en linkbuilding.

Techniek

In hoeverre is jouw website of webshop vrij van technische belemmeringen? Hoe kan de zoekmachinevriendelijkheid worden verbeterd? En hoe blijf je altijd up-to-date met de laatste ontwikkelingen? Allemaal zaken waar we je graag bij helpen.

Content

Je wilt natuurlijk vindbaar zijn op het juiste moment, voor de juiste doelgroep, met de juiste content.

In hoeverre sluiten je teksten aan op wat jou doelgroep zoekt in Google? Samen zorgen we voor een perfecte contentstrategie, waarbij we ingaan op zowel de creatie als de publicatie en monitoring van content.

Linkbuilding

Het opbouwen van autoriteit is belangrijk wanneer je betere organische posities wilt behalen. Met een zorgvuldige linkbuildingstrategie zorgen we voor een continu en natuurlijk proces.

Ja, ik wil hoger in Google!