Zeo en Google presenteren

In samenwerking met Google organiseert Zeo op maandag 3 april een kennisevent voor maximaal 50 business-to-businessbedrijven. Op het hoofdkantoor van Google Netherlands delen we actuele kennis en overleggen we met serieuze marktpartijen hoe deze ontwikkelingen effectief kunnen worden ingezet.

Online trends voor B2B

Voor de consumentenmarkt is online marketing redelijk uitgekauwd. Maar hoe bereik je als zakelijke dienstverlener of producent je doelgroep? Welke kanalen kun je gebruiken? Je zult heel specifiek moeten zijn – is dat online eigenlijk wel mogelijk?

Op het kennisevent leer je de nieuwste ontwikkelingen waarmee je je primaire doelgroep online moet targeten en hoe je ze op je website optimaal laat converteren. Google verzamelt enorm veel statistische informatie en weet als geen ander de laatste trends voor B2B-ondernemingen. Zeo presenteert een aantal cases om je te inspireren met voorbeelden. Zo weet je in een middag hoe je maximaal rendement kunt halen uit online marketing.

Locatie en tijdstip

Maandag 3 april 2017 van 14:00 tot 17:00

Google Netherlands, Claude Debussylaan 34,

Viñoly toren – 15e verdieping, 1082MD Amsterdam

Inloop vanaf 13:30 – houd rekening met een kwartier voor eventueel parkeren, aanmelden en transfer naar de verdieping van Google. Het Vinoly gebouw is naast het station dus reizen per OV is aan te bevelen.