Een club nuchtere slimmeriken, die altijd iets meer willen doen. Zoals het delen van onze kennis op het gebied van online marketing en webdevelopment. In de maanden mei en juni organiseren we daarom een heleboel kennisevents. Van diepgaande kennissessies op ons kantoor in Utrecht tot inspirerende webinars. Schrijf je nu in voor één of meerdere kennisevents. Uiteraard zijn alle events kosteloos bij te wonen.

Agenda kennisevents

Eind 2018 vervalt de ondersteuning vanuit Magento voor alle Magento 1 webshops. Ofwel: de noodzaak om over te stappen naar Magento 2 is daar! Alleen hoe werkt Magento 2 eigenlijk en wat is er zo anders aan het systeem ten opzichte van Magento 1? Welke innovatieve functionaliteiten heeft het systeem gekregen en hoe dien je deze te gebruiken?

Heb je inmiddels al een Magento 2 webshop of ben je van plan om over te stappen? Dan is deze tweedelige kennissessie een perfect moment voor jou om meer kennis te krijgen over het platform. Ook als je nog twijfelt wel of niet over te stappen kan je op deze manier een kijkje nemen achter de schermen en ervaren wat het nieuwe platform allemaal kan. Verschillende specialisten van Zeo vertellen je graag meer over het gebruik van Magento 2 tijdens de gratis kennissessie in Utrecht op dinsdagmiddag 23 mei.

 • 13.30 – 14.00 uur inloop
 • 14.00 – 16.00 uur kennissessie
  • Productbeheer
  • Attributen beheer
  • Cross- en upselling
 • 16.00 – 17.00 uur borrel

Mocht je niet bij deel II (op dinsdagmiddag 13 juni) van deze sessie aanwezig kunnen zijn is het uiteraard mogelijk om wél deel te nemen aan deze sessie. Ze kunnen onafhankelijk van elkaar bezocht worden.

 

Achter elke klant, zakelijk of niet, zit een persoon die Facebook gebruikt. Hoe breng je jouw zakelijke doelstelling onder de aandacht van je potentiële klant, terwijl die waarschijnlijk een chillmomentje heeft met vrienden. In een half uur vertellen we je wat je wel en niet kunt maken. Klik hier voor meer informatie over hoe je het webinar kunt volgen.

 

Video content wordt laagdrempeliger en authenticiteit vervangt kwaliteit. Maar toch wil je, met de spullen die je hebt, opnamen maken die effect hebben. We gaan 30 minuten in op trucs die je opnamen mooier maken, ongeacht je apparatuur. Klik hier voor meer informatie over hoe je het webinar kunt volgen.

 

In elke fase van de customer journey heeft jouw doelgroep andere wensen en behoeften. Waar en hoe je deze doelgroep het beste kunt bereiken vertellen wij in deze webinar. Binnen een half uur weet je meer over de basisbeginselen van online targetting voor een optimale inzet van je marketing inspanningen.

 

Webinar 1 juni 14.00 uur: SEO in 2017 – Q&A

Wil jij weten wat in 2017 belangrijk is voor jouw SEO strategie? Tijdens deze webinar beantwoord consultant Sjoerd al jouw vragen. Geef bij je inschrijving aan waar jij op dit moment meer over wilt weten.

 

Voor veel B2B bedrijven is online branding een term die (nog) niet top of mind is. Traditionele marketingmethodes komen nog veel voor, terwijl online marketing bij uitstek de manier is om jouw B2B bedrijf op de kaart te zetten. In 30 minuten vertellen wij je het belang én de mogelijkheden van branding in de B2B markt.

 

SEO verandert continu. Waar moet je op focussen met een contentstrategie? Wat moet ik nu met linkbuilding? En wat zijn rich snippets precies? Belangrijke vragen die je moet kunnen beantwoorden. Maar hoe leg je de basis voor een toekomstgerichte SEO strategie? Hoe zorg je ervoor dat je jouw concurrenten voorblijft in zoekmachines? Tijdens onze praktische en inspirerende SEO kennissessie leggen Sjoerd en Jan-Willem het jou uit.

 

Eind 2018 vervalt de ondersteuning vanuit Magento voor alle Magento 1 webshops. Ofwel: de noodzaak om over te stappen naar Magento 2 is daar! Alleen hoe werkt Magento 2 nou eigenlijk en wat is er zo anders aan het systeem ten opzichte van Magento 1? Welke innovatieve functionaliteiten heeft het systeem gekregen en hoe dien je deze te gebruiken?

Heb je inmiddels al een Magento 2 webshop of ben je van plan om over te stappen? Dan is deze tweedelige kennissessie een perfect moment voor jou om meer kennis te krijgen over het platform! Ook als je nog twijfelt wel of niet over te stappen kan je op deze manier een kijkje nemen achter de schermen en ervaren wat het nieuwe platform allemaal kan. Verschillende specialisten van Zeo vertellen je graag meer over het gebruik van Magento 2 tijdens de gratis kennissessie in Utrecht op dinsdagmiddag 13 juni.

 • 13.30 – 14.00 uur inloop
 • 14.00 – 16.00 uur kennissessie
  • Contentbeheer
  • SEO & Magento 2
  • Configuratie van Magento 2
 • 16.00 – 17.00 uur borrel

Mocht je niet bij deel I van deze sessie aanwezig zijn geweest, is het dus wél mogelijk om deel te nemen aan deze sessie. Ze kunnen onafhankelijk van elkaar bezocht worden.

 

Kennissessie 23 juni 13.30 uur: Maak je online branding meetbaar!

Meten = weten zeggen we bij Zeo altijd. In de interactieve kennissessie bij Zeo op kantoor (Utrecht) op vrijdag 23 juni leggen online marketing specialisten en consultants je aan de hand van praktische voorbeelden uit hoe je jouw online inspanningen kunt meten en welke conclusies je daar vervolgens uit kunt trekken. Want wat zeggen die cijfers nu eenmaal en hoe kun je daarop bijsturen? Meldt je gratis aan door het formulier hiernaast in te vullen.

 • 13.30 – 14.00 uur inloop
 • 14.00 – 16.00 uur kennissessie
  • Het verschil tussen branding en performance.
  • Het belang van goede KPI’s.
  • Welke kanalen zet je in welke fase van de customer journey in?
  • Analyseer je online inspanningen
 • 16.00 – 17.00 uur borrel