Op donderdag 9 maart organiseerde Zeo een kennissessie over Magento 2. Aanwezige waren onder andere:

  • Webshop eigenaren met interesse in het overstappen van Magento 1 naar Magento 2
  • Webshop eigenaren die nadenken over het overstappen naar een Magento shop

Kennissessie over Magento 2

Met de aankondiging van Magento om te stoppen met de ondersteuning in 2018 voor de eerste versie van Magento is de noodzaak om over te stappen op Magento 2 groter dan ooit. Wat moet je doen als je nu een webshop hebt in Magento 1? Wat zijn de belangrijkste veranderingen in dit vrijwel complete nieuwe systeem? En hoe pak je zo’n overstap aan?

Of heb je nu nog geen Magento webshop, maar ben je dit wel van plan? Dan is eigenlijk de enige optie om direct een Magento 2 webshop te gaan ontwikkelen. Dat vergt een investering qua geld, maar ook qua tijd. Waar moet je rekening mee houden? En wat zijn de grootste voordelen van Magento 2?

Verschillende specialisten van Zeo vertellen je graag meer over (de overstap naar) Magento 2 tijdens de gratis kennissessie in Utrecht op donderdagmiddag 9 maart. In een middag vol kennisdeling laten we je graag de functionaliteiten van Magento 2 zien op basis van een bestaande klantcase.

Het programma van de kennissessie

  • 13.30 – 14.00 uur inloop
  • 14.00 – 16.00 uur kennissessie
  • 16.00 – 17.00 uur naborrelen

Wil je nog informatie ontvangen van de kennissessie of heb je vragen over Magento 2.0? Vul dan het formulier hiernaast in.