Hét grote voordeel van Magento als open source systeem is dat de licentie gratis is. Maar het inrichten van een goede shop is specialistenwerk. Daar komen dus toch kosten bij kijken. Magento is namelijk geen systeem voor beginners dus er zijn maar weinig bedrijven die de inrichting zelf doen. Daarbij komt dat je niet alleen naar de techniek, het design en de logica moet kijken maar ook naar de online marketing. En dat alles moet geschikt zijn voor desktop, tablet en mobiel.

Jij bent ons team

Professionele partijen als Zeo pakken het project samen met jou als klant aan. We delen het traject op in sprints en jij bent daarbij onderdeel van het team. Zo hoef je niet alles van tevoren te specificeren maar bepaal je gaandeweg de details. Aan het eind van elke sprint bekijk je het tussenresultaat en in een scrum sessie werken we dan samen naar de volgende sprint. Lean ontwikkelen noemen we dat.

Precieze prijs of flexibiliteit?

Dat lijkt een carte blanche maar natuurlijk wil je een goede inschatting van wat je aan kosten kunt verwachten. Je bepaalt in grote lijnen hoe je ideale Magento webshop eruit komt te zien. Aan de hand daarvan kunnen wij de kosten voorspellen. In de loop van de ontwikkeling kan het zijn dat we gezamenlijk een briljant idee krijgen waar je extra budget voor wilt vrijmaken. Maar het kan ook zijn dat we je ontwerp afslanken of op een slimme oplossing stuiten waardoor het goedkoper uitpakt dan voorzien. We maken in elk geval een Magento shop voor je die is voorbereid op de toekomst zodat je in de komende jaren kunt laten bijbouwen wat je maar wilt.

Bereken je kosten met de investeringstool

Om je op weg te helpen, hebben we een Magento investeringstool ontwikkeld. Via de investeringstool kun je kosteloos in minder dan tien simpele stappen jouw ideale webshop samenstellen. Ontdek dus snel en geheel vrijblijvend wat de mogelijkheden én investeringskosten zijn om jouw online positie te optimaliseren.

Start hier de Magento investeringstool

De kosten van een Magento shop

E-commerce is nog nooit zo belangrijk geweest als nu. Maar hoe zorg je er nu voor dat ook jouw onderneming de online spierballen krijgt die het verdient? En heel belangrijk, wat kost dat?

Een goed vindbare, klant- en gebruiksvriendelijke Magento shop is hierin uiteraard een belangrijk onderdeel. Zeo heeft een team van online marketing- en webdevelopment specialisten om je daarbij te helpen.

Start de vrijblijvende investeringstool en ontdek wat een Magento shop kost.