Bereid je nu voor op een overstap.

Eind 2015, de lancering van Magento 2. Er zijn weinig partijen geweest die direct de overstap hebben gemaakt van een Magento 1 webshop naar een Magento 2 webshop. Er waren nog best wat kinderziektes aanwezig binnen het platform. Inmiddels zijn we 2,5 jaar verder en is gebleken dat het moment daar is om je voor te bereiden op een overstap naar Magento 2.

Waarom overgaan van Magento 1 naar 2?

  • Doorontwikkelingsmogelijkheden: Eind 2018 stopt de doorontwikkeling van het Magento 1 platform.
  • Veiligheid: Het is met Magento 2 veel gemakkelijker en effectiever om je webshop te beveiligen.
  • Nieuwe standaard technieken: Geautomatiseerde processen zorgen ervoor dat de foutmarge in ontwikkeling kleiner is. Wat gunstig is voor de investering van je webshop.
  • Snelheid: In Magento 2 wordt er gebruik gemaakt van lichtere thema’s die jouw webshops sneller maken.
  • Interface: In Magento 2 is de look & feel aangepast naar alle huidige standaarden.

Heb je nu een Magento 1 shop, dan kan je daar nog prima even mee vooruit. Echter adviseren wij wel, met het oog op de (nabije) toekomst, om zo snel mogelijk jouw wensen en eisen voor een nieuw Magento 2 platform duidelijk op papier te zetten. Zodat er in 2018 gestart kan worden met de bouw.

Wij helpen en denken hierin graag mee, op die manier zie je niks over het hoofd en gaat de overstap soepel. Laat je gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met je op om je verwachtingen door te spreken.

Laat hier je gegevens achter.