Op donderdag 27 juli organiseert Zeo een rondetafelsessie, inclusief lunch, die volledig in het teken staat van Magento 2. Deze sessie is bedoeld voor webshopeigenaren die van plan zijn binnen nu en een jaar over te stappen naar (of te starten met) Magento 2.

De toekomst van e-commerce ligt bij Magento 2. Magento 2 is ‘mobile first’ ontworpen, zoekmachine vriendelijk en veiliger en sneller dan welke Magento 1 versie dan ook. Overstappen is dan ook de meest logische stap voorwaarts. Wat moet je doen als je nu een webshop hebt in Magento 1? Wat zijn de belangrijkste veranderingen in dit vrijwel compleet nieuwe systeem en hoe pak je een overstap aan? Overstappen naar een Magento 2 webshop vergt een investering qua geld (houd rekening met minimaal € 20.000), maar ook qua tijd. In deze kleinschalige sessie gaan we in op onder andere de volgende onderwerpen:

  • Waar moet je bij een overstap rekening mee houden?
  • Wat zijn de grootste voordelen van Magento 2?
  • Aan welk kostenplaatje en aan welke tijdsplanning moet je denken?

Verder is alle input (kwesties die spelen of vragen die jullie hebben) vanuit de aanwezigen heel welkom, dit zullen we meenemen tijdens de sessie.

Verschillende specialisten van Zeo vertellen je 27 juli graag meer over Magento 2 tijdens de gratis rondetafelsessie in Utrecht. Schrijf je in via het formulier hiernaast.

Ja, ik wil graag meer weten over Magento 2

Geef hieronder aan wat jouw huidige situatie is, dan kunnen we daar de sessie zo goed mogelijk op af stemmen!.

1. Heb je vooraf specifieke vragen over Magento 2?

2. Wil je gebruik gaan maken van een koppeling, zoals met een ERP pakket? En zo ja, welke?

3. Wanneer wil je starten met de bouw van je Magento 2 shop?

4. Wanneer wil je ideaal gezien live?