Op donderdag 27 juli organiseert Zeo een rondetafelsessie, inclusief lunch, die volledig in het teken staat van Magento 2. Deze sessie is bedoeld voor webshopeigenaren die van plan zijn binnen nu en een jaar over te stappen naar (of te starten met) Magento 2.

Met de aankondiging van Magento om eind 2018 te stoppen met de ondersteuning voor álle Magento 1 webshops is de noodzaak om over te stappen naar Magento 2 groter dan ooit. Wat moet je doen als je nu een webshop hebt in Magento 1? Wat zijn de belangrijkste veranderingen in dit vrijwel compleet nieuwe systeem en hoe pak je een overstap aan? Overstappen naar een Magento 2 webshop vergt een investering qua geld (houd rekening met minimaal € 20.000), maar ook qua tijd. Op tijd starten is dus van belang! In deze kleinschalige sessie gaan we in op onder andere de volgende onderwerpen:

  • Waar moet je bij een overstap rekening mee houden?
  • Wat zijn de grootste voordelen van Magento 2?
  • Aan welk kostenplaatje en aan welke tijdsplanning moet je denken?

Verder is alle input (kwesties die spelen of vragen die jullie hebben) vanuit de aanwezigen heel welkom, dit zullen we meenemen tijdens de sessie.

Verschillende specialisten van Zeo vertellen je 27 juli graag meer over Magento 2 tijdens de gratis rondetafelsessie in Utrecht. Schrijf je in via het formulier hiernaast.