Zeo is een full service online marketingbureau uit Utrecht dat bedrijven al tien jaar online spierballen geeft. Met een team van online marketing en webdevelopment specialisten versterken we je positie online. Beter vindbaar én beter zichtbaar. Dat leidt tot meer bezoekers, meer klanten en meer resultaat.

Jouw persoonlijke SEA specialist

Zeo werkt altijd op persoonlijke basis. Dat betekent dat je als klant bij Zeo een eigen SEA specialist tot je beschikking hebt die zich proactief wijdt aan het bereiken van de AdWords doelstellingen. Naast het aansturen van de campagne om je doelstellingen te behalen gaan onze SEA specialisten een stapje verder.

Wil je meer weten over de onze SEA specialisten? Vul dan nu vrijblijvend het formulier hiernaast in voor meer informatie of bel ons op 030 711 5557!

Zoekmachine adverteren

Met zoekmachine adverteren (ofwel Search Engine Advertising) helpen we je om optimaal vindbaar te zijn in de zoekmachines en hiermee je doelgroep gericht te bereiken met jouw producten of diensten. Uiteraard met het oog op het behalen van de gewenste doelstellingen!

Onze aanpak

Het belangrijkste voordeel van zoekmachine adverteren is dat we heel gericht de zoekvraag van potentiële klanten kunnen koppelen aan een relevante advertentie en zo je omzet kunnen verhogen. Dit leidt tot een grotere naamsbekendheid en een beter rendement op je online campagnes.

De juiste boodschap, op het juiste moment, aan de juiste gebruiker tonen!

Waarom Zeo?

In de markt van zoekmachine adverteren bevinden zich constant veel veranderingen en nieuwe trends. Zeo is premium partner van Google, hierdoor zijn al onze online marketing specialisten altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van SEA. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de markt, kunnen we ervoor zorgen dat jouw product of dienst zo goed mogelijk gevonden wordt in elke fase van het koopproces. De online marketing specialisten zijn constant opzoek naar nieuwe manieren om de campagnes zo goed mogelijk te optimaliseren.

Ja, ik wil een SEA-specialist!