Zeo is een full service online marketingbureau uit Utrecht dat bedrijven al tien jaar online spierballen geeft. Wij helpen je om online duidelijker en krachtiger aanwezig te zijn. Daarnaast bouwen we professionele websites en webshops voor ze.

Hoe lang werk je aan de specificaties voor je nieuwe website?

Je weet dat de markt zich zo snel ontwikkelt dat jouw specificaties achterhaald zijn voor je er erg in hebt. Daarom zoek je een partij die agile ontwikkelt. Maar wat betekent dat voor jouw request for proposal? Hoe gedetailleerd moet die zijn als je weet dat je in SCRUM sessies nog alle kanten op kunt? Zeo helpt je bij het opstellen van een RFP die op de toekomst is gericht maar tegelijkertijd zekerheid geeft over het budget. Wil jij ook:

  • Snel je functionele eisen duidelijk in beeld?
  • Gecertificeerde SCRUM masters voor jou aan het werk?
  • Duidelijke scope op je budget?

Vraag dan nu gratis de RFP-checklist aan door je gegevens hiernaast in te vullen.

Een goed converterende website

Zeo is een fullservice bureau uit Utrecht. Door de combinatie van online marketing en webontwikkeling zijn wij sterk in het bouwen van een WordPress website die perfect online vindbaar is. Online gevonden worden is bij Zeo hét uitgangspunt. We werken de gehele looptijd van het project in een team, met voor jou als klant één aanspreekpunt. Zó Zeo.

Bij het realiseren van een project maken we gebruik van SCRUM-elementen. De kracht van deze aanpak ligt in continue communicatie, samenwerken en flexibiliteit. Doordat jij als klant in het hele traject meewerkend bent, zal het project snel en kosten-efficiënt verlopen. Onze aanpak is ´agile´, wat inhoudt dat bijsturen altijd mogelijk is. Vanaf de eerste fase zijn de juiste mensen aangesloten, er is tweewekelijks overleg en een online systeem geeft inzicht in de status van alle fases.

Investeringstool

WordPress is het populairste ‘open source’ systeem, met wereldwijd meer dan 50 miljoen sites. WordPress wordt gebruikt door zowel grote en kleine uitgevers, zoals CNN en de New York Times. Zeo heeft veel ervaring met het ontwikkelen van WordPress sites voor diverse branches.

Weten je wat een WordPress website kost? Gebruik onze investeringstool!