Maar liefst 80 tot 90% van al het internetverkeer zal binnen drie jaar draaien om video consumptie. YouTube is inmiddels al de tweede grootste zoekmachine ter wereld en het grootste online video platform van Nederland. Profiteer hiervan door te adverteren met jouw unieke video content op YouTube.

De kracht van YouTube Advertising

Promoot jouw merk, dienst of bedrijf via het YouTube kanaal. Wil jij ook gebruik maken van de volgende advertentie mogelijkheden?

  • Zelf je dagbudget bepalen en nooit te veel betalen.
  • Alleen betalen als iemand je video afkijkt, langer dan 30 seconden bekijkt heeft of erop heeft geklikt.
  • Targeten op exact de juiste persoon, interesse of inhoud.
  • Gemakkelijk je resultaten in Google Analytics terugzien.
  • Interactie met je merk, omdat de gebruiker kiest om je video te bekijken.

Dan is adverteren op het kanaal van YouTube misschien iets voor jou. Wij kunnen je precies vertellen wat de mogelijkheden van YouTube Advertising zijn en hoe je dit inzet voor jouw organisatie. Laat je gegevens achter er wij nemen vrijblijvend contact met je op.

Premier Google Partner

YouTube is sinds 2006 onderdeel van Google. Zeo is gecertificeerd Google Premier Partner. Wij zijn gespecialiseerd in het opbouwen en optimaliseren van Google AdWords campagnes (SEA). Onze specialisten zijn Google AdWords Qualified Professionals, dit is een kwalificatie die Google geeft aan medewerkers die het Google AdWords examen succesvol hebben afgerond. Als bedrijf zijn wij ‘Google AdWords Certified Partner’. Dit betekent dat wij contact hebben met specialisten binnen Google voor feedback op campagnes en ondersteuning bij nieuwe features en diensten.